REKLAMI GEÇ

SADIKLAR PEUGEOT TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

SADIKLAR PEUGEOT TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

Sadıklar Peugeot, 2011 yılının ilk 5 aylık döneminde satışını yaptığı 450 otomobille 56 bayi arasında Türkiye birincisi oldu.

/ DENİZLİHABER / 29 Haziran 2011 Çarşamba, 14:00

Peugeot’nun yeni 308 ve 508’leri düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Tanıtım toplantısına Sadıklar Peugeot Şube Müdürü Pınar Öngören, Satış Müdürü Ali Arısoy ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Yusuf Şensüren katıldı.

SATIŞLARIMIZI ARTTIRIYORUZ
Toplantıda ilk sözü alan ve 2007 yılında Peugeot’un Denizli bayiliğini aldıklarını satış ve satış sonrası hizmetlerle Türkiye’nin en önde gelen bayileri arasına girmeyi başardıklarını anlatan Şube Müdürü Pınar Öngören, “Kuruluşunun 200. yılını kutlayan Peugeot, her geçen yıl kendini yenileyerek, otomobil meraklılarında yoğun ilgisi ile pazardaki payını arttırıyor. Düzenlenen kampanyalar, satış ve satış sonrasında müşteri memnuniyeti en ön planda tutularak verilen hizmetlerle satışlarımızı arttırıyoruz” dedi.

KAMPANYALAR SÜRÜYOR
Sadıklar Peugeot Satış Müdürü Ali Arısoy, çeşitli kampanyalarla araç satışlarının devam ettiğini söyleyerek, “2011 yılının ilk 5 aylık döneminde satışını yaptığımız 450 otomobil ile diğer bayiler arasında Türkiye birinciliği kazanmıştık. Geçen yılda firmamız Peugeot şube müdürleri arasında
Türkiye 6. olmuştu. Çok düşük faiz oranları, 2012 yılı ocak ayından itibaren ödemeye başlama ve araç alana bin 250 liralık yakıt çeki gibi kampanyalarımızla araç satışlarımız devam ediyor. İlk 5 aylık dönemde Denizli’de yaptığımız araç satışları ile pazarımızı yüzde 30 arttırdık. Bu artış Türkiye genelinde yüzde 18’lere yükseldi” dedi.

YENİ 308 VE 508 TANITILDI VE TEST SÜRÜŞÜ YAPILDI
Yeni 308 ve 508 ile ilgili olarak ta bilgi veren Satış Müdürü Ali Arısoy, “Yeni Peugeot 308’de hem manuel, hemde otomatik vites seçeneklerinde sunulan, e-HDİ teknolojisi aracın durması veya 8 kilometre hızın altına düşmesiyle birlikte motoru otomatik olarak durduruyor, gaz pedalından ayak çekildiğinde ise motor tekrar çalışmaya başlıyor. Bu sayede otomobilde yüzde 15’e varan yakıt tasarrufu sağlanabiliyor. Güvenlik ve konfor ön planda tutularak ileri teknoloji ile üretilen Peugeotlar, kullanıcılarına doyumsuz yolculuk imkanı veriyor. Eşsiz yol tutuşu ve güçlü motoruyla Peugeotlar, en ciddi darbelere bile direnç gösterecek şekilde tasarlandı” diye konuştu.

Toplantı sonunda basın mensupları yeni 308 ve 508 ile test sürüşüne çıktı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı