REKLAMI GEÇ

SÜMERPARK’TA DOLU DOLU BİR HAFTA

SÜMERPARK’TA DOLU DOLU BİR HAFTA

Sümerpark Alışveriş Merkezi’nde bu yaz çok hareketli geçecek. Yaz dönemi boyunca devam edecek bayan ve çocuk atölyeleri ziyaretçilere keyifli dakikalar yasatacak.

/ DENİZLİHABER / 5 Temmuz 2011 Salı, 15:08

Çocukların hayal dünyalarını genişletecek olan dans, resim, drama ve elişi atölyeleri ile çocuklar Sümerpark’tan ayrılmak istemeyecekler. Eğlenceli olduğu kadar eğitici özelliğe de sahip bu etkinlikler sayesinde çocuklar hem el becerilerini geliştirecek hem de kültürel ve sanatsal ağırlıklı faaliyetlerde yer alma fırsatı bulacaklar.5 Temmuz itibari ile başlayacak çocuk atölyeleri her hafta salıdan cumaya saat 13.00-15.00 arası yapılacak.

Sümerpark Alısveriş Merkezi yaz döneminde bayanları da unutmadı. Bayanlara özel cam seramik boyama, ebru atölyesi, tel kırma, takı tasarımı, diksiyon, iletişim, kişisel gelişim, Türk sanat müziği ve halk oyunları aktiviteleri sayesinde, bu yaz bayanlar için çok renkli geçecek. Hafta içi sabah 11.00-13.00 arasında yapılacak olan etkinlikler için kayıtlar 10 Temmuz’a kadar devam edecek. 15 Temmuz itibari ile de bayanlara özel etkinlikler faaliyete geçecek.

6 Temmuz Çarşamba günü SOS, C&A, JOKER ve HAYAL DÜNYASI mağazalarının katkıları ile Sümerpark AVM’de çocuk defilesi gerçekleştirilecek. Su Perisi Çocuk Evi öğrencilerinin gerçekleştireceği defile, birbirinden şık çocuklarla saat 20.00’de ziyaretçiler ile buluşacak.

“Sütaş İnek Çiftliği” 9 Temmuz itibari ile Sümerpark Alışveriş Merkezi’ne gelecek. Rengarenk inek heykellerinin olacağı sergi 2 hafta boyunca Sümerpark ziyaretçileri ile birlikte olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı