REKLAMI GEÇ

TOK Denizli’de toplandı

TOK Denizli’de toplandı

Otomotik Kontrol Türk Milli Komitesi (TOK) 57. Ulusal toplantısı, ADM Elektrik Dağıtım Şirketi sponsorluğunda Denizli’de yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Eylül 2015 Cumartesi, 09:56

TOK 57. Ulusal Toplantısı Colossae Termal Otel’de yapıldı. Pamukkale Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, ADM Elektrik Dağıtım Şirketi sponsor oldu.
Toplantıya, PAÜ Rektör Vekili Selahittin Özçelik, TOK Başkanı Prof. Dr. İbrahim Eksin, TOK 2015 Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Serdar İplikçi, Bereket Enerji İşletme Müdürü Erim Arıcı, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Toplantının açılış bölümünde TOK 2015’in ana sponsoru olan ADM EDAŞ adına söz alan Bereket Enerji İşletme Müdürü Erim Arıcı, Bereket Enerji Gurubu olarak bu sene devreye girecek olan santraller ile birlikte 16 hidroelektrik santral, 3 rüzgar santrali, 2 termik santral ile yaklaşık 1600 MW kurulu güce ve senelik olarak yaklaşık 10 Milyar KW saat bir güce ulaştıklarını söyledi. Denizli, Aydın, Muğla illerinden oluşan bölgenin yanı sıra 2013 yılından bu yana, İzmir ve Manisa illerinden oluşan bölgenin, hem elektrik dağıtım hem de perakende satış faaliyetlerinin guruplarınca yürütüldüğünü ifade eden Arıcı, “Şirketlerimizde Ege Bölgesinde 4 milyondan fazla müşteriye hizmet veriyoruz. İlerleyen dönemlerde yatırımlarımız hızla devam edecek” dedi.

denizli-tok-toplantisi-adm-elektrik-ic

Bilgi ve beceri olmadan bir tesisi tamamlamanın mümkün olmayacağına dikkat çeken Arıcı, bilginin okullarda temin edilebildiğini ama iş hayatında beceriyle pekiştirilmeden fazla işe yaramadığını ifade etti. Şirket olarak yirmi yıllık yolculuklarında ülkede üniversite ve sanayi iş birliğinin daha da geliştirilmesi gerektiğine dikkat çeken Arıcı, “Biz bilimi ve tekniği odak alan bir şirket olarak bundan sonra bu gibi çalışmaları gücümüz yettikçe desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Erim Arıcı’ya ana sponsorluk destekleri nedeniyle TOK 2015 Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Serdar İplikçi tarafından plaket verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı