REKLAMI GEÇ

Türkiye’nin yıldızları Denizli’de

Türkiye’nin yıldızları Denizli’de

“Türkiye’nin Yıldızları” olarak kamuoyuna tanıtılan Fiat ticari araçları, 31 ilde gerçekleştirdikleri turnenin 5. ayağı olan Denizli’de halkın beğenisine sunuldu.

/ DENİZLİHABER / 21 Mayıs 2008 Çarşamba, 00:00

MNS Grup bünyesinde Yön Otomotiv’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen, Fiat Ticari Araçları’nın tanıtımı Oto Santral Garajı’nda gerçekleştirildi.

“Türkiye’nin Yıldızları” adı altında isim yapmış olan Fiat ticari araçlarının, 12 Mayıs 24 Temmuz arası devam eden tanıtım turnesinin 5. durağı olan Denizli’de, test sürüşleriyle de katılımcılara 1000 YTL tutarında indirim çekleri verildi.

Denizli’de 20-21 Mayıs tarihlerinde iki gün süreyle yapılan aktivitelerde, ticari araçlarını halkın beğenisine sunduklarını belirten Fiat Satış Müdürü Cem Yıldız, 25 kişilik ekipleri ile 13 araç çeşitlerini 4 tır üzerinde 31 ili dolaşarak tanıtacaklarını söyledi.

Yıldız “Aynı zamanda gittiğimiz illerde sektörlerin ayağına giderek araçlarımızı tanıtıyor ve test sürüşlerimize katılanlara 1000 YTL’ye varan indirim çeklerimizi hediye ediyoruz. Ayrıca standımıza gelenlere de her türlü ikramla hizmet edebilmenin keyfini yaşıyoruz. Araçların tüm özelliklerini müşterilerimize anlatıp, onların memnuniyetini ön planda tutuyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı