REKLAMI GEÇ

Zorel Tekstil, gıda sektöründe

Zorel Tekstil, gıda sektöründe

Denizli’nin önde gelen tekstil firmalarından olan Zorel Tekstil, Bayramyeri Pizza Pizza ile artık gıda alanında da hizmet vermeye başladı. Bayramyeri Pizza Pizza’nın işletmecisi Ayşe Zora, Denizli’ye Türkiye’nin yerli pizza markası ile hizmet edeceklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 1 Kasım 2008 Cumartesi, 01:00

Zorel Tekstil’in sahiplerinden Ayşe Zora, gıda sektörüne adım atarak Pizza Pizza Bayramyeri Şubesi’ni Denizli halkı ile buluşturdu. Yapılan açılış törenine Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Zorel Tekstil ailesi ve çok sayıda davetli katıldı. Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel Denizli’nin girişimci ve aktif iş gücüne sahip insanlardan oluştuğunu belirtti. Protokol üyelerinin açılış kurdelesini kesmesinin ardından misafirlere pizza ikram edilerek iş yeri gezdirildi.  

Pizza Pizza Bayramyeri Şube İşletmecisi Ayşe Zora, Denizli’ye Türkiye’nin yerli pizza markası ile hizmet edeceklerini belirterek “Denizli halkımıza hijyenik ortamda pizza lezzeti sunmak için bu sektöre girdik. Bizler Türkiye’deki yerli marka olan Pizza Pizza’yı tercih ettik. Bu anlamda Denizli halkına öncelikli olarak sağlıklı pizzalar sunacağız” dedi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı