REKLAMI GEÇ

KOSGEB’in başkan yardımcısı Denizli’ye geliyor

KOSGEB’in başkan yardımcısı Denizli’ye geliyor

Küçük ve orta büyüklükteki işletmeler (KOBİ) niteliğindeki firmalara Kredi Garanti Fonu (KGF) desteğiyle 1 Milyon liraya kadar 1 yıl ödemesiz 60 ay vade ile kullandırılacak kredi için 16 banka ile anlaşma imzalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Nisan 2019 Pazartesi, 15:54

KOBİ’ler için açıklanan yeni destek paketi için 16 banka ile anlaşma imzalandı. KOSGEB Başkan Yardımcısı Tuna Şahin, kredi destek paketini anlatmak için Denizli’ye geliyor. Denizli Sanayi Odası’nın misafiri olarak Denizli’ye gelecek olan Şahin, KOBİ Teknoyatırım, KOBİGEL – Kobi Gelişim Destek Programı, İşbirliği Destek Programı, Ar-Ge ve İnovasyon Destek Programı, COSME Projesi konularını anlatacak.

Avrupa Yatırım Fonu’nun COSME projesi kapsamında Türkiye’ye verdiği 126 Milyon liralık hibe desteğine dayanan ve toplamda 3 Milyar TL’lik bir kredi hacmi yaratması beklenen yeni kredi paketinden, çalışan sayısı 250’den az ve yıllık cirosu 125 milyon lirayı geçmeyen tüm işletmeler faydalanabilecek.

Kredi destek paketinden yararlanmak isteyenler ve şartları uyan firmalar, Denizli Sanayi Odası’nın web sitesinden kayıt yaptırıp toplantıya katılabilecek ve faydalanabilecekleri kredi ve desteklerle ilgili bilgi sahibi olabilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı