REKLAMI GEÇ

Sertkaya; Denizli’de incelemerlerde bulundu

Sertkaya; Denizli’de incelemerlerde bulundu

Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı İsa SERTKAYA, Denizli’ye geldi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nü ziyaret eden Sertkaya, kendi dalında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Mart 2019 Pazar, 12:08

Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı İsa Sertkaya görev alanına giren konularda İl bazında yapılan çalışmaları yerinde izlemek ve incelemek üzere Denizli’ye geldi. Sertkaya yapılan toplantıda yetkililerden çalışmaların durumu ve gidişatı hakkında bilgi aldı. Bilgilendirmeyi Denizli Orman Bölge Müdürü Mustafa KORUCU, İl Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve teknik personeller yaptı.

Aslen Tavaslı olan Daire Başkanı SERTKAYA “Memleketim Denizli’de olmaktan oldukça mutluyum. Denizli’de yapılan çalışmaları gerek İl Müdürümüz Yılmaz Bey gerekse diğer kaynaklardan yakından takip ediyorum.  Burada yönetim olarak sizleri yakından tanıma fırsatı buldum. İnşallah bundan sonra değişik projelerde birlikte mesai harcarız. Memleket için üretmek, istihdam adına ne varsa önce Bakanlığımız ve özelde de şahsım çok önemsiyorum. Projeler sizden destek bizden. İki günü bir olmayan insanlardan olmamamız duasıyla başarılar diliyorum” dedi.

Tarım ve Orman İl Müdürü Yılmaz Erkaya, Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı İsa Sertkaya’ya hitaben yaptığı konuşmada, “Sizin destekleriniz ile ilimizde birçok projeye imza atmayı umuyoruz. Planlamalarımızı hızlı bir şekilde yapıp ilimize ve memleketimize faydalı işler yapmak için gayret içerisindeyiz.”dedi

Daha sonra Denizli’nin Tarımsal ve Hayvansal üretimi üzerine brifing alan Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı İsa SERTKAYA, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğünce hazırlanan sunumu izledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı