REKLAMI GEÇ

TARIM VE HAYVANCILIK YATIRIMLARI KONUŞULDU

TARIM VE HAYVANCILIK YATIRIMLARI KONUŞULDU

Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD) tarafından düzenlenen ‘Türkiye’de Yeni Eğilim: Tarım ve Hayvancılık Yatırımları’ konulu konferans Denizli Valisi Yavuz Erkmen’in de katılımı ile yapıldı.

/ DENİZLİHABER / 29 Aralık 2010 Çarşamba, 18:23

Denizli Polisevi’nde düzenlenen toplantıya Vali Yavuz Erkmen’in yanı sıra,Denizli Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Zolan, Başsavcı Kazım Arapoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Halil Pekdemir, BASİAD Başkanı Hüseyin Memişoğlu, DSO Başkanı Müjdat Keçeci, DTO Başkanı Necdet Özer, DTB Başkanı İbrahim Tefenlili, Dünya Gazetesi yazarı Rüştü Bozkurt ve diğer davetliler katıldı. Vali Yavuz Erkmen özellikle tekstil sektöründe ön plana çıkmış olan Babadağlı işadamlarının bundan sonra tarım ve hayvancılık sektöründe ön plana çıkacağından dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, “Denizli denince akla önde gelen sektör olarak tekstil sektörü geliyor. Ama tekstilin dışında bugün kablo, mermer sanayi, tarım ve hayvancılık, makine üretimi gibi aklımıza gelen her türlü üretim ilimizde yapıldığını ve ihraç edildiğini görüyoruz. Bu yılki ihracat rakamlarında da Denizli’nin çok iyi bir konumda olduğunu hepimiz biliyoruz” dedi.
Konferansa konuşmacı olarak katılan Dünya Gazetesi yazarı Rüştü Bozkurt ise,Türkiye’nin önündeki en büyük fırsatın örgütlü tarıma geçiş olduğunu belirterek, bu fırsatın iyi değerlendirilmesi gerektiğini, bu konuda da en önemli kaynağımızın iklim ve verimli topraklarımız olduğunu söyledi.Konferansın bitiminde Vali Yavuz Erkmen BASİAD’a yeni üye olan iş adamlarına rozetlerini taktı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı