REKLAMI GEÇ

Sondaj sayacına iki yıl daha uzatma

Sondaj sayacına iki yıl daha uzatma

Ak Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, üreticilerin arazilerinde tarımsal sulama amaçlı bulunan sondaj kuyularına sayaç takılması ile ilgili son tarihin 24 Şubat olduğunu, ancak tarihi 2 yıl daha uzatmak için girişimlerde bulunduklarını belirterek, yasanın 24 Şubat’tan önce çıkacağını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 25 Ocak 2013 Cuma, 13:37

Yüksel, üreticilerin arazilerinde tarımsal sulama amaçlı bulunan sondaj kuyularına sayaç takılması ile ilgili son tarihin 24 Şubat olduğunu, ancak tarihi 2 yıl daha uzatmak için girişimlerde bulunduklarını belirterek, yasanın 24 Şubat’tan önce çıkacağını söyledi.

Yüksel, “Üreticilerimizin arazilerinde sulama amaçlı bulunan ruhsatlı sondaj kuyularına sayaç takılması ile ilgili verilen süre 24 Şubat 2013 tarihinde sona ermektedir. Bu konunun çözümü için Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla yasa hazırlığı yapıldı. Hazırlanan bu yasal düzenlemeyle sondaj kuyularına sayaç takma süresi 2 yıl uzatılıyor. Bununla birlikte hazırlanan yasanın 24 Şubat 2013 tarihine kadar çıkarılması bekleniyor. Bu konu ile ilgili uygulama ise Bakanlar Kurulu tarafından yönetilecek” dedi.

Yorumlar

fedai   -  Bağlantı 1 Şubat 2013, 13:58

devlet zorla aldırdığı su sayaçlarının parasınıda ödesin

fedai   -  Bağlantı 1 Şubat 2013, 13:55

su sayacı alanlar ne olacak alan lar suclu tabi

ali akturk   -  Bağlantı 25 Ocak 2013, 18:40

devlet su tahsis edemedi tarımsal amaclı sondaj kuyusu actırdık,ruhsatı almak ayrı meşakkat,sondaj parası ayrı,boru parası vs ayrı traktörle kuyruk mili ile ayrı bir mazot harcaması ardından su sayacı vallahi allah sonumuzu hayır etsin.babadan kalma tarlayı satmalı bari….

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı