REKLAMI GEÇ

Denizli’de çılgın eşten film gibi 10. yıl sürprizi

Denizli’de çılgın eşten film gibi 10. yıl sürprizi

Denizli’de 36 yaşındaki tekstilci Onur Aysu, 2 çocukla taçlandırdıkları evliliklerinin 10. yılı nedeniyle, eşine film gibi bir sürpriz yıldönümü partisi düzenledi. Aysu’nun baş başa yemeğe gitme bahanesiyle eşini götürdüğü restoranda, çifti yüzün üzerinde arkadaşı bekliyordu.

/ DENİZLİHABER / 29 Haziran 2012 Cuma, 16:20

Denizli Aysu Tekstil’in sahibi işadamı Onur Aysu, 10 yıllık hayat arkadaşı Sibel Aysu’ya eşine az rastlanır bir evlilik yıldönümü sürprizi yaptı. Zeynep ve Kerem isimli iki çocukla taçlandırdıkları evliliklerinin 10. yılında eşine unutamayacağı bir sürpriz yapmak isteyen Onur Aysu, hazırlıkları 2 ayı alan bir organizasyon yapmaya karar verdi.

Aysu, arkadaşlarının da yardımıyla yakın dostları, akrabaları ve iş arkadaşlarına ulaştı. 28 Haziran 2012’de Marla Restoran’da 10. evlilik yıldönümleri nedeniyle yemek vereceğini dile getiren Onur Aysu, ulaştığı dostlarına eşi Sibel Aysu için bu organizasyonun sürpriz olduğunu da hatırlattı.

Aysu’nun daveti üzerine çiftin yüzün üzerindeki dostu o akşam restoranda buluşup çifti beklemeye başladı.

Restoranın masaları ve zemini kalp şeklindeki süslerle süslendi. Restoranın girişinden organizasyonun gerçekleştirileceği salona kadar koridorlara döşenmiş volkanlar, canlı müzik ve sinevizyon gösterisi dahil birçok şeyin düşünüldüğü sürpriz kutlamadan habersiz eş Sibel Aysu ise, eşiyle o gece mütevazi bir yıldönümü yemeğine çıkacağını sanıyordu.

Onur Aysu, 10. Yıl nedeniyle eşi Sibel’e beyaz bir elbise giymesini istediğini söyledi. Sibel Aysu, bu teklifi geri çevirmeyince Aysu’nun planı tamamlandı. Restorana yaklaştığında sms le arkadaşlarını uyaran Onur Aysu, tıpkı 10 yıl önceki gibi otomobilinin kornasına basıp, restorana yanaştı. Çifti yanan volkanlar ve onlarca arkadaşı kapıda alkışlarla karşıladı.

Gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen ve gözleri dolan Sibel Aysu’ya arkadaşları planın bir parçası olan papatyadan yapılmış beyaz bir taç da taktı. Salona en sevdikleri şarkı eşliğinde giren Aysu çifti dostlarının alkışları arasında dans etti.

Canlı müzik eşliğinde gerçekleştirilen yemekte bir başka sürpriz de Onur Aysu’nun hazırlattığı ve üzerlerinde resimlerinin bulunduğu 10. Yıl pastasıydı.

Yorumlar

şakir bayur   -  Bağlantı 9 Temmuz 2012, 10:56

süper bir çift. yaklaşık son 6 senelerine şahitlik yaparım. haa bu arada onurcum zeka sahibi insan bonusu kaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı