REKLAMI GEÇ

Mahkemede değil resepsiyonda buluştular

Mahkemede değil resepsiyonda buluştular

Avukatlar bu sefer mahkeme salonlarında değil resepsiyonda buluştu. Baro Tesisleri’nde buluşan avukatlar günlerini kutlayıp yoğun iş temposundan bir nebze uzak kaldı.

/ DENİZLİHABER / 6 Nisan 2012 Cuma, 18:42

Denizli Barosu avukatları 85.yılında resepsiyonda buluştu. Baro Tesisleri’ndeki ‘Avukatlar Günü Resepsiyonu’na Vali Abdülkadir Demir, Belediye Başkanı Osman Zolan, Baro Başkanı Müjdat İlhan, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, CHP İl Başkanı Himmet Yavaş, CHP Denizli eski Milletvekili Ali Rıza Ertemur ve çok sayıda avukat katıldı.


Gecede bir konuşma yapan Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan, avukatların gününü  kutladı. Katılımın yoğun olduğu gecede avukatlar birbirleriyle sohbet etme imkanı buldu, fikir alışverişi yaptı. Samimi bir tablo içinde geçen gecede avukatlar ayrıca Av. Giray Çelik’in katkılarıyla ‘Geçmişten günümüze avukatlık ve Denizli Barosu Sergisi’ni de gezdi.

Sergide en çok ilgiyi 83 yaşında bir tarih olan Av. Aziz Behçet Çomakoğlu’nun 1964 yılında böbrek ameliyatının ardından kendisini hastanede ziyaret eden İsmet İnönü ile çektirdiği fotoğraf çekti. Müzik dinletisinin de keyif verdiği gece neşe içinde geç saatlere kadar sürdü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı