REKLAMI GEÇ

Denizli’de 2014 yılbaşı programları

Denizli’de 2014 yılbaşı programları

Denizlihaber.com’un klasiği YILBAŞI ÖZEL araştırması bu yıl da sürüyor. Okurlarımızdan gelen istek üzerine, arkadaşlarımız Denizli’de önemli ve seçkin mekanları gezdi. Yılbaşında hangi programları hazırladılar, kimler sahne alacak, menüleri ne, hangi fiyatlarla nerede nasıl eğleneceksiniz?.. Hepsi ve daha fazlası Denizlihaber.com’da

/ DENİZLİHABER / 30 Aralık 2013 Pazartesi, 17:15

DENİZLİHABER

Denizlihaber.com’un klasiği haline gelen YILBAŞI ÖZEL kategorimizde yine kentin en iyi mekanları sizleri bekliyor. Sizler için oteller, eğlence mekanları ve alışveriş merkezlerini dolaştık, en ince ayrıntalarıyla Denizli’deki yeni yıl heyecanını araştırdık.

İşte Denizlihaber.com okurlarına birbirinden hoş yılbaşı alternatifleri

KENT MERKEZİNDE ŞİİR, KARAHAYIT’TA COLOSSAE

Denizlihaber.com yılbaşı galaları için kent mrkezi ve Karahayıt’taki otelleri inceledi. Yeni yıla Denizli’de çok farklı bir atmosferde girmek isteyenlere önerilerimiz arasında bu yıl da Şiir Otel var. Eğer yeni yıla Karahayıt’ta girmek istiyorsanız Colossae Otel’i öneriyoruz.

colossae-anons

siir-otel-anons

KENT MERKEZİNDE EAT’N JOY, MATTİ VE DEĞİRMENDE ALABALIK
PAMUKKALE’DE MANZARA RESTORAN SİZİ BEKLİYOR

Kent merkezindeki eğlence mekanları, birbirinden güzel, renkli ve kaliteli programlarla yılbaşına hazırlandı. Eğlence dünyasının gözde mekanlarından MATTİ, Denizli’nin önde gelen lezzet duraklarından biri olan DEĞİRMENDE ALABALIK RESTORAN ve kentin yeni gözde mekanlarından olan EAT’N JOY size önerebileceğimiz en iyi örnekler. Eğer yeni yıla Beyaz Cennet manzaralı bir restoran da girmek istiyorsanız önerimiz Manzara Restoran.

matti-anons

degirmen-anons

eatnjoy-anons

ALIŞVERİŞ İÇİN FORUM ÇAMLIK’A,
HEDİYELER İÇİN KAMİL VE ALALA’DAN

Sevdiklerinize yılbaşı hediyesi almak isteyeceğinizi düşünüp Kamil Parfümeri’nin kapısını çaldık. Şok indirimlerle asıl yılbaşı hediyesini Kamil Parfümeri Denizlililer için yapmış.  Sevdiklerinize nasıl bir yeni yıl hediyesi alacağınıza karar veremediniz mi? Öyleyse size önerimiz Forum Çamlık’a muhakkak uğrayın. Onlarca iyi marka, kaliteli ve her bütçeye uygun ürün seçenekleriyle Forum Çamlık size binlerce alternatif sunuyor. Yılbaşı gecesi farklı ve özel bir hediye almayı planlıyorsanız Alala İç Giyim’e uğrayın.

forum-camlik-anons

kamil-anons

alala-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı