REKLAMI GEÇ

Denizli’de Yılbaşı programları ve kampanyaları

Denizli’de Yılbaşı programları ve kampanyaları

Bir Denizlihaber.com klasiği haline gelen YILBAŞI ÖZEL’de yok yok!.. Eğlence mekanları, seçkin oteller, moda ve kampanyalar. Denizlihaber.com ekipleri sizler için araştırdı. Nerede hangi program var, menüler, sanatçılar ve tüm detaylar… Size önerimiz; bu haberi okumadan yılbaşı programı yapmayın!.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Aralık 2014 Salı, 18:30

Yılbaşı Özel sayfamız için yine mekan mekan dolaşıp Denizlihaber.com okurları için ayrıcalıklı, seçkin ve farklı yılbaşı akşamı alternatiflerini araştırdık. Denizli’de doyasıya eğlenceli ve kaliteli yılbaşı programları, menülerin tüm detaylarıyla verildiği Yılbaşı Özel sayfamızda, hangi sanatçılar nerede sahne alacak, yılbaşına özel kampanyalar, yılbaşı akşamı saçtan kıyafete öne çıkacak tasarımlara kadar birçok detayı bulabileceksiniz.

colossae-anons

COLOSSA’DEN ÇOK ÖZEL YILBAŞI BALOSU
Colossae Thermal Hotel, yılbaşı gecesine özel hazırladığı balo programıyla konuklarını doyasıya eğlendirecek. Jale Parıltı, Yeşim Tok, Ayşe Taş, Grup Deluxe ve Grup Armoni’nin sahne alacağı Colossae’da çocuklar da unutulmadı.

twins-kuafor-anons

TWİNS’TEN YILBAŞI’NA ÖZEL SAÇ MODELİ ÖNERİLERİ
İzmir’de kurulan ancak yoğun talep üzerine 2004’te Denizli’de Çamlık’ta da şube açan TWİNS’in uzman ekibine yılbaşı gecesi ve 2015’te öne çıkacak saç tasarımlarını sorduk. Denizlili birçok önemli ismin tercihi haline gelen Erhan Aydın Denizlihaber.com için hem saç tasarımları uygulaması gerçekleştirdi, hem de yılbaşı ve yeni yıl için tüyolar verdi.

sifa-optik-anons

GÜNEŞ GÖZLÜKLERİNDE YILBAŞINA ÖZEL İNDİRİM
Yılbaşında sevdiklerinize ne hediye edeceğiniz konusunda hala kararsızlık mı yaşıyorsunuz? Peki sevdiğinize, ona yakışan hatta mesleğine ve veya yaşam tarzına en uygun gözlüğü hediye etmeye ne dersiniz? Sizler için tüm güneş gözlüğü ürünlerinde yüzde 40’a varan yılbaşına özel indirim yapan Şifa optik’in kapısını çaldık. Hangi yüze nasıl gözlük gider, gözlük yaşamınızı kolaylaştırır mı, gözlük tercih ederken nelere dikkat etmeli gibi soruların yanıtlarını aradık.

cetin-tuhafiya-anons

HEDİYENİZE ÇOK ÖZEL KUTULAR ÇETİN’DE
2015’e girmeye hazırlandığımız şu günlerde az ya da çok hepimizin gündeminde yılbaşı heyecanı var. Bu vesileyle, sevdiklerimizi, hediyelerle sevindirmenin hazırlığını yapıyoruz. Hediye kadar onu nasıl sunduğunuz da çok önemli. İşte bu yüzden sevdiklerinize yılbaşı hediyelerini vermeden önce, Denizli’nin 45 yıllık markası Çetin’e uğramayı unutmayın. Kısa süre önce satışa sunulan birbirinden güzel ve renkli hediye kutuları, onlarca seçeneğiyle sizleri bekliyor.

degirmen-alabalik-anons

YILBAŞINA DEĞİRMENDE ALABALIK’TA GİRMEYE NE DERSİNİZ?
Denizli’nin lezzet duraklarından Değirmende Alabalık, yılbaşı programı ile yine gözde mekanlardan birisi olacak. Değirmende Alabalık… Restoran sektörünün Denizli’deki parlayan yıldızlarından olarak dikkati çekerken, il dışından gelenlerin de mutlaka uğradığı adreslerdendir. Balık ve diğer ürünlerden oluşan menüyü tatmadan dönen yok gibidir.

siir-otel-anons

ŞİİR OTEL’DE YILBAŞI BİR BAŞKA
Yeni yılı eğlence dolu bir ortamda karşılamak isteyenlerin adresi yine Şiir Butik Otel olacak. Çağlar Temiz Orkestrası ile başlayacak yılbaşı eğlencesi, sanatçı Pelin ile devam edecek. DJ Eray ise, konuklarına müzik dolu bir sunum yapacak. Her zaman olduğu gibi bu yılbaşında da çocukları unutmayan otel yönetimi, onlar için unutamayacakları bir program hazırladı.

kamil-parfumeri-anons
KAMİL’DEN YILBAŞINA ÖZEL ÇILGIN KAMPANYA
Yeni yıla girerken sevdiklerinizi vereceğiniz hediyelerle mutlu etmek istiyorsanız, Kamil Parfümeri farklı seçenekleriyle sizleri bekliyor. Dünya markalarının Denizli’deki prestijli adresi Kamil Parfümeri, Yılbaşı’na özel şok fiyatlarıyla yine ilgi noktası

twenty-20-anons
TWENTY 20 SİZİ EĞLENCEYE ÇAĞIRIYOR
Twenty-20, özel program ve zengin menüsüyle, farklı yılbaşı gecesi düşleyenlerin buluşma adresi olacak. VJ Bülent hazırladığı çok özel programla konuklarına müzikle iç içe keyif dolu dakikalar yaşatacak. Duayen sanatçı Kadir Enyüce, Merve İlçi ve Işıl Koç da yılbaşı özel programı için Twenty-20’de…

caputcu-anons
YILBAŞINDA KADINLAR HANGİ RENKLERİ GİYECEK?
Bu yılbaşı kadın giyiminde hangi renkler hakim olacak? Gala salonlarında şıklığı hangi renkler ve tasarımlar yansıtacak. Peki giydiğimiz kıyafetlerin renkleri bizlere ne anlatıyor? Tüm bu soruların yanıtlarını tasarımcı Vildan Çaputçu’ya sorduk. İşte Denizlihaber.com okurları için çok özel bilgiler…

EAT'N-JOY-anons

EAT’N JOY’DA 3 FARKLI YILBAŞI PROGRAMI
Denizli’nin seçkin eğlence mekanlarından Eat’n Joy, yılbaşı gecesinin de gözdelerinden olacak. Çünkü konukların doyasıya eğlenebilmesi üç ayrı yılbaşı programı hazırlandı. Eat’n Joy Güverte’de “fasıl” ile Lounge’de Tequila ve DJ Ozan ile keyifli bir yılbaşı akşamı geçirebilirsiniz. Ya da Grup Soul Stuff ile 2014’ü uğurlayıp, 2015’e “hoşgeldin” diyebilirsiniz.

pam-otel-anons

YENİ YILA PAM TERMAL OTEL’DE GİRİLİR
Yeni yıla özel bir yılbaşı galasıyla girmek ve sunulan çok özel konaklama paketinden yararlanmak itiyorsanız Pam Termal Otel sizleri bekliyor. Yeni umutlarla karşılamaya hazırlandığımız 2015 yılı için Pam Termal Otel, çok özel bir yılbaşı galası ve konaklama paketi sunuyor. Yılbaşı gecesinin ardından eğlencenin yorgunluğunu atmak isteyenler için ise 1, 2 ve 3 günlük konaklama paketleri seçenek olarak sunuluyor.

atasay-anons

YILBAŞI HEDİYENİZ ATASAY’DAN
Uygun fiyatları ile herkesin yüzünü güldürecek olan Atasay, şık modellerden oluşan tasarımlarıyla bir kez daha hediye arayışındakilerin adresi konumunda. Yılbaşına kadar devam edecek kampanya kapsamında, alışverişini Atasay mağazalarındaki birbirinden şık ve değerli binlerce çeşit ürün arasından yapanlar, sevdiklerini iki kere şımartabilecek. Çünkü yılbaşı alışverişinde Atasay’ı tercih eden herkese 750 lira ve üzeri alışverişlerinde altın “kar tanesi” kolye hediye olarak verilecek.

telve-anons

TELVE’DE DOLU DOLU YILBAŞI
Denizli’de eğlence sektörüne yeni bir soluk getiren Telve Restaurant’tan 31 Aralık akşamı için çağrı var: Yeni yılı hep birlikte kutlamak için sizleri bekliyoruz… Bayramyeri Demirciler Caddesi’ndeki Pamukkale İşhanı’nın teras katında faaliyet gösteren Telve Restaurant, akşam saat 20.00’de başlayıp, neredeyse günün ilk ışıklarına kadar sürecek bir yılbaşı programı hazırladı.

konakk-anons

YENİ YILA KONAKK’TA GİRİN
Denizli’nin seçkin ve nezih konaklama tesislerden Konakk Aygören Residence, yılbaşı kutlaması için plan yapanlara özel bir program hazırladı. Canlı müzik eşliğindeki yılbaşı programının ardından yeni yıla Konakk’ta girmek isteyenler için de bir paket oluşturuldu.

forum-anons

FORUM’DA YILBAŞI HEYECANI
2015 yılına “Merhaba” dememize günler kala, Forum Çamlık’ın her bir köşesinde yılbaşı ruhunu yansıtan detaylar göze çarpıyor. Misafirlerini koridor ve meydanlardaki kırmızı ve altın sarısı toplarla süslenmiş yılbaşı çelenkleriyle karşılayan Forum Çamlık, Denizlililere bu yıl da yeni yıl heyecanı yaşatıyor. Üstelik Forum Çamlık, misafirleri yeni yıl alışverişini aceleye getirmesinler diyerek, yılbaşı döneminde çalışma saatlerini uzattı. 

baro-anons

YILBAŞI COŞKUSUNU BARO SOSYAL TESİSİ’NDE YAŞAYIN
Denizli Barosu Sosyal Tesisi, yılbaşına özel bir program hazırladı. Konuklara yılbaşına özel menüyle yemek ziyafeti çekilirken, sanatçı Burcu ve Grup Taşplak ise müzikleriyle kulakların pasını silecek.

seyir-anons

PAMUKKALE SİLÜETİYLE 2015’E MERHABA
Pamukkale’deki Seyir Restaurant, keyifli bir yılbaşı akşamı için özel bir menü ve Beyoğlu Orkestrası eşliğinde sanatçılar Sevgi ile Ferhat’ın sahne alacağı özel bir eğlence programı hazırladı.

 

Yorumlar

Mehmet SULAYICI   -  Bağlantı 21 Aralık 2014, 11:44

Biz Yılbaşı gecesi PTT ‘ deyiz .

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı