REKLAMI GEÇ

Ayşegül Gümüştekin Denizlihaber.com’un 2014 ekran yüzü

Ayşegül Gümüştekin Denizlihaber.com’un 2014 ekran yüzü

Denizlihaber.com, Denizli’de bir ilki daha gerçekleştiriyor. Denizlili model Ayşegül Gümüştekin ile ekran yüzü anlaşması yapan Denizlihaber.com, tematik fotoğraflarda 2014 yılı boyunca Gümüştekin’in yüzünü kullanacak.

/ DENİZLİHABER / 28 Ocak 2014 Salı, 12:40

Bizi şaşırtan, üzen, düşündüren haberler… Sağlık güzellik ve kadın ile ilgili gelişmeler… Şiddet ve taciz gibi istemeğimiz olaylar… Gazetelerin genelde yabancı internet sitelerinden ve veya stok sitelerinden temin ettiği tematik fotoğraflarla yayınlanan birçok haber…

aysegul-gumustekin-yuz-foto-anons

Denizlihaber.com bir ilki gerçekleştirerek, tematik fotoğraflar konusunda mesleki yaşamını İstanbul’da sürdüren Denizlili model Ayşegül Gümüştekin ile anlaştı. Genç model Denizlihaber.com’un tematik fotğrafları konusunda 2014 ekran yüzü oldu.

Best Model deneyimi olan Gümüştekin, Denizlihaber.com için geçtiğimiz günlerde İbrahim Güler stüdyosunda objektiflerin karşısına geçti.

aysegul-gumustekin-backstage-ibrahim-guler

2013 yılında beyaz perdede gördüğümüz Erkekler filminde oyunculuk yeteneğini sergileyen, Bülent Yiğit’in Söz klibinde, İsmail YK’nın da bir reklam filminde kamera karşısına geçen genç model, ayrıca Aydın Idol of Models 2013 ve Best Model of Turkey 2013 yarışmalarına da katıldı.

Yorumlar

ibrahim   -  Bağlantı 28 Ocak 2014, 21:32

her ne kadar çoğu köşe yazarının görüşüne katılmasam da beğeniyle takip ettiğim takdir ettiğim bir sitedir denizlihaber.com ayrıca bu son olay Sedat Kurt’un bu işi ne kadar bildiğinin göstergesidir, selamlar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı