REKLAMI GEÇ

Gönül sofrası Sevindik’te kuruldu

Gönül sofrası Sevindik’te kuruldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar programı Sevindik’te gerçekleştirildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, iftar programı kapsamında Sevindik Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. İftar öncesi alana gelerek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan burada yoğun ilgi ile karşılaştı. Sevindik Mahallesi’nin güzelleşmeye devam ettiğine dikkati çeken Başkan Zolan, “Sevindik Vadi Parkımızı bitirdik, hizmetinize…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Temmuz 2014 Pazar, 16:11

denizli-belediye-ramazan-iftar-sevindik-hDenizli Büyükşehir Belediyesi’nin her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar programı Sevindik’te gerçekleştirildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, iftar programı kapsamında Sevindik Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. İftar öncesi alana gelerek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan burada yoğun ilgi ile karşılaştı.

Sevindik Mahallesi’nin güzelleşmeye devam ettiğine dikkati çeken Başkan Zolan, “Sevindik Vadi Parkımızı bitirdik, hizmetinize sunduk. Doğal gazımızı kullanmaya başlıyoruz. Bundan sonra hizmetler katlanacak. Biliyorsunuz Denizli, büyükşehir oldu. Büyükşehirle beraber Allah’ın izniyle bir tarafta Büyükşehir Belediyesi diğer tarafta Merkezefendi İlçe Belediyemiz sizler için gece gündüz çalışacak inşallah. Hizmetlerimiz artarak sürecek. Yeter ki birlik ve beraberliğimiz bozulmasın. El ele kol kola gireceğiz hem Sevindik’i, hem Denizli’yi, hem de ülkemizi daha iyiye daha güzele götürmek için gayret sarf edeceğiz” dedi. İftarın ardından bir süre mahallelilerle sohbet edip dertlerini dinleyen Başkan Zolan, vatandaşların fotoğraf çektirme isteğini kırmayarak bol bol fotoğraf çektirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı