REKLAMI GEÇ

Gürsel Tekin; KUCAKLAŞMAYA GELİYORUZ!

Gürsel Tekin; KUCAKLAŞMAYA GELİYORUZ!

Denizlihaber’e özel açıklama veren CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Cumartesi günü Denizli’de halkın tüm kesimiyle kucaklaşıp onların sorunlarını dinleyeceklerini dile getirdi.

/ DENİZLİHABER / 18 Ocak 2011 Salı, 11:53

Cumhuriyet Halk Partisi Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, yaklaşan Kılıçdaroğlu ziyareti öncesi Denizlihaber’e özel açıklamalarda bulundu. Tekin, Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Denizli gezisinde, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun işçiden iş adamına, çiftçiden esnafa, meslek odalarından sivil toplum örgütlerine toplumun tüm kesimiyle kucaklaşacağını belirtti.

BİR DAHA GELECEK
“Denizli’ye gecikmiş bir ziyarette bulunuyoruz. Ne yazık ki 12 Eylül’den bu yana en çok gelmek istediğimiz kente farklı nedenlerden ötürü bir türlü gelemedik. Ancak gelişimiz gerçekten kent halkıyla kucaklaşma açısından son derecek önemli olacak. Türkiye’nin her yerinde sorunları dinleyen Sayın Genel Başkanımız daha geniş ve daha özel bir organizasyonla bulunacağı Denizli’de de sorunları dinleyecek. Kent halkıyla yüz yüze görüşecek” diye konuşan Tekin, bir de hatırlatmada bulundu; “Referandumda çok önemli bir mesaj veren Denizli’nin üzerimize düşen kısmını algıladık. Bunun bilincindeyiz. Bu nedenle Denizli’ye bu tek gelişimiz olmayacak: Seçim arifesinde tekrar gelip kent insanıyla buluşacağız.”

PORGRAM NETLEŞİYOR
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli ziyaretinde sanayici ile OSB Müdürlüğü Etkinlik Salonu’nda, tarım kesimiyle DEDA Düğün Salonu’nda, esnaf temsilcileriyle Esnaf Sarayı Etkinlik Salonu’nda bir toplantı gerçekleştirecek. Yerel gazeteciler ve STK temsilcileriyle de bir araya gelecek olan Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Evleri Denizli Derneği Hizmet Birimi’nin açılışını da gerçekleştirecek. CHP Genel Başkanı’nın bu arada halkla iç içe olmak için bir kent yürüyüşü talep ettiği de gelen bilgilerin arasında.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı