REKLAMI GEÇ

Eyvah! Sevgililer gününe az kaldı!

Eyvah! Sevgililer gününe az kaldı!

Sevdiğinize yönelik nasıl bir sürpriz yapacağınıza henüz karar vermediniz mi? Peki o özel günü nerede kutlayacaksınız? Sevdiğinize nasıl bir sürpriz yapacaksınız? İşte bu soruların yanıtlarını, Denizlihaber.com, okuyucuları için araştırdı. Mekanlar, programlar, kampanyalar, fiyatlar ve daha fazlası…

/ DENİZLİHABER / 12 Şubat 2012 Pazar, 13:00

Sevgililer Günü yaklaşıyor! Peki sevdiğinizle baş başa bu özel günü nerede geçireceğinize karar verdiniz mi? Alışveriş merkezlerinde kampanyalar ne durumda? Ona nasıl bir sürpriz yapmayı düşünüyorsunuz! Türküden mi hoşlanırsınız, poptan mı? Aşk şarkıları eşliğinde seçkin bir ortamda akşam yemeğine ne dersiniz? Hepsi ve daha fazlasının yanıtını Denizlihaber.com sizler için araştırdı.

Sevgililer günü nerede kutlanır?
Sevgililer günü deyince akla aşk, aşk deyince Şiir gelir. Bu anlamlı gün kutlamak isteyenlere işte adına yakışır bir mekan; Şiir Otel. Çılgın, romantik veya masum… Sürpriz dolu, farklı, heyecanlı… Tüm aşıklar; Şiir Otel’in bu özel gün için hazırladığı sürprizleri muhakkak okuyun.

Şiir gibi bir Sevgililer günü ve çok farklı sürprizler için tıklayın!

Aşk türkü tadındadır diyorsanız!
“Aşk, türkü tadındadır… Aşk bir türkünün notalarında… Melodisinde, sözlerinde gizlenir aşk” diyorsanız… Bir türkü gibi ilmek ilmek işlemişse içinize aşk, sevdiğinizle birlikte Sevgililer gününü geçirmek için işte size mükemmel bir öneri. Aktürk Restoran’da Grup Ozanca’nın performansına hayran kalacaksınız

Türkü tadında bir Sevgililer Günü geçirmek istiyorsanız tıklayın!

Forum Çamlık’ta aşk kazanıyor!
Sevgilinizle unutulmayacak bir Sevgililer Günü yaşamaya ne dersiniz? Aşkın rengi kırmızı kalplerle Sevgililer Günü’ne özel olarak baştan aşağı dekorasyonunu yenileyen Forum Çamlık, romantik ortamda sıra dışı bir Sevgililer Günü geçirmek isteyenler için harika bir oyun hazırladı.

Forum Çamlık’la aşkta kazanmak için tıklayın!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı