REKLAMI GEÇ

Örki’den CHP’ye sert eleştiriler

Örki’den CHP’ye sert eleştiriler

Ak Parti İl Başkanı Avni Örki, CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven’in Başbakan Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulunması üzerine düzenlediği basın toplantısında sert açıklamalar yaptı. Örki, “Katil Parti” dediği CHP’yi, darbeleri ve muhtıraları organize etmek, tüm çirkin olayların içinde yer almak, ayak oyunları yapmak, çapulcu yoldaşı olmak, üreten esnafın dükkanını yakmakla, kıskançlık ve aşağılık kompleksi taşımakla suçladı.

/ DENİZLİHABER / 20 Haziran 2013 Perşembe, 17:01

CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven’in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek ve aşağılamak” iddiasıyla suç duyurusunda bulunması, Ak Parti İl Başkanı Avni Örki’yi çileden çıkardı.

Basın toplantısı düzenleyen Örki, çok sert bir üslupla, “Başbakan’a sataşma cüreti” göstermekle suçladığı CHP’yi eleştiri bombardımanına tuttu.

“KATİL PARTİ CHP”
İşte Örki’nin içinde “katil, çapulcu yoldaşı, aşağılık” gibi kelimelerin geçtiği zehir zemberek açıklamalarından öne çıkanlar:
“Yargıyı şov yapma aracı olarak kullanıyorlar. Kullandığımız dil hep hak edene hak ettiği tarzda olmuştur. Şikayet dilekçelerinde kendilerinin de o grup içinde olduğunu ifade etmişler bu da CHP’nin olaylarda durduğu yeri ve hak ettikleri muameleyi ortaya koyuyor. CHP seçimle gelemediği iktidara hep farklı yollardan gelmeye alışık bir parti. CHP tek partili dönemden bu tarafa zulmün ve antidemokratik uygulamaların partisi. 1960’da iktidara gelemeyeceğini anlayınca başlattığı sokak hareketleri sonucu darbe yaptırıp Rahmetli Menderes dahil 3 insanı asan katil partidir. Yine 1970 yılların hemen başında yine aynı gerekçelerle darbe girişimi başlatıp iktidara gelmeyi hedefleyen partidir. 28 şubat sürecinin baş mimarları ve onların yegane destekçileridir. 2002 sonrası tezgahlanan tüm çirkin olayların içerisinde ve desteğinde CHP vardır. 27 Nisan bildirisi CHP’yi iktidara getirme çabalarıdır. Bütün bunlar CHP’nin alışık olduğu ayak oyunlarıdır.

300’e yakın işyeri ve 300 civarında kamu aracı yakılmış chp bu marjinallerin içinde ve desteğinde olmuştur. Denizli’de istedikleri eylemleri kışkırtarak yapamayınca bu kez sayın Başbakan’ımıza sataşma cüreti göstermişlerdir. Daha il örgütünde yönetimi gerçekleştirememiş menfaat düşkünleri size bu ülke teslim edilemez. Siz bu ülkede ancak çapulculara yoldaş olursunuz. Siz yapmak için değil yıkmak için varsınız. Siz üretmek için değil üretenin dükkanını yakmak için varsınız. Ama sonuç alamayacaksınız.

Bu ülkenin yakaladığı çıkışı, büyümeyi demokratik dev bir ülke olmasını asla engellemeyeceksiniz. Yıl artık 1960 değil, 1971 değil, 28 şubat değil, 27 nisan değil. Yıl 2013 ve Türkiye’nin başında küresel bir lider Recep Tayyip Erdoğan var. Açtığınız ya da açacağınız her dava sizin kıskançlık ve aşağılık komplekslerinizin belirtisi olacaktır.”

Yorumlar

ethemöztürk   -  Bağlantı 20 Haziran 2013, 23:40

Başkanına yaranmak için yapmayacağın şey yoktur senin.Başkanının yalanlarını zaten yeteri kadar dinliyoruz birde seninkileri dinleyemeyeceğiz Örki bey..Sıkıştığınızda yaptığınız tek şey CHP ye veryansın etmek.Bunları dinleyen de Sanki CHP birşey yapıyor sanacak. Adı ver kendi yok parti ile uğraşıp duruyorlar, tabanlarına yaranmak için.

Hüseyin Şahin Özel   -  Bağlantı 20 Haziran 2013, 20:06

Yargıya gitmek il başkanını bu kadar ne sinirlendirmiş olabilir. Eğer suçlu değil se adil bir mahkeme de var olduğu sürece korkacak bir şey yok. Yargıyı bağımsız hale getirdik diyorsanız aynı yargıda yargılanmaktan da kaçmanın bir anlamı yok. CHP katil bir parti değil Türkiye Cumhuriyeti Devletini kuran bir partidir. CHP hir bir zaman darbecilerden yana olmamış, bilakis darbelerden zarar gören parti olmuştur. Ama AKP’nin işbirliği yaptığı ABD ve AB darbelerin tezgahlayıcısı olmuştur. Kurtuluş savaşında köylünün mücadele vererek kurtardığı toprakları bugün emperyalist ülkeler tarafından bir bir elinden almaktadır. Kanunlarını da bugünkü iktidar gece yarıları bir bir hazırlamaktadır. Demokrasilerde herkes yargılanabilir. Ama demokrasilerde.

kamil20   -  Bağlantı 20 Haziran 2013, 18:28

ÇOK DOĞRU SÖYLEMİŞ.CHP DE İKTİDAR HAYALDİ.
ARTIK YOK OLDU.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı