REKLAMI GEÇ

Ak Parti ‘sms’le çağrı yapacak

Ak Parti  ‘sms’le çağrı yapacak

Ak Parti Denizli İl Teşkilatı, sandıkta görev yapacak partililerine sms ile belirleyecek. Sandık başında görev alacak olan partililerin, sms mesajına ‘evet’ yazarak cevaplamaları halinde eğitime alınacakları belirtildi.

/ DENİZLİHABER / 11 Haziran 2013 Salı, 14:33

Ak Parti Denizli İl Teşkilatı, Parti binasında yaptığı toplantıda sandık görevlilerinin belirleyeceklerini ve sandık başında görev almak isteyen vatandaşlara sms ile çağrı yapılacağı duyuruldu.

Ak Parti Seçim işleri başkan yardımcısı Av. Hakan Çavuşoğlu’nun da katıldığı toplantıda, sandıkta görev almak isteyen üyelere gönderilecek mesaja ‘Evet’ yazarak cevap vermeleri istendi. Bu güncelleme ile sandık görevlilerinin güncellemesinin tamamlamış olacağını söyleyen Ak Parti İl Başkanı Avni Örki, “Sandık görevlilerimizi daha sonra eğitime tabi tutup sandıklara daha iyi sahip çıkılması konusunda bilgilendireceğiz” dedi.

Örki, “Demokrasi ülkemizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğumuz meselelerin başında gelmektedir. Zira demokrasi yolu ile elde edilen kazanımların uzun soluklu ve daha geniş kitleleri mutlu eden kazanımlar olduğunun farkındayız. Demokrasi de kendisini en somut anlamda sandıkta göstermiştir. Sandıktan çıkan sonuçlar ülkemizin geleceğini doğrudan etkilediğine göre bizlerde önümüzdeki sürece çok daha iyi hazırlanmamız gerektiğinin farkındayız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı