REKLAMI GEÇ

“Güvencemiz eğitimli insan gücümüz”

“Güvencemiz eğitimli insan gücümüz”

AK Parti Denizli Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Mehmet Yüksel, 2013-2014 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle mesaj yayınladı. Yüksel; “Türkiye olarak en büyük güvencemiz eğitimli insan gücümüzdür” dedi.

/ DENİZLİHABER / 17 Eylül 2013 Salı, 12:26

AK Parti Denizli Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Mehmet Yüksel, 2013-2014 eğitim – öğretim yılının başlaması nedeniyle yayınladığı mesajında şu görüşlerini aktardı. Yüksel; “Ülkemizin geleceğe başarıyla ilerlemesinin temelinde eğitim yatmaktadır. Günümüz şartlarına uygun kaliteli eğitimin genç neslimize verilmesi, hayalini kurduğumuz başarılara ulaşmanın merdivenlerini hızla tırmanmanın en kolay yoludur” dedi.

“Cumhuriyetin kurulduğu ilk günden bugüne ülkemizin ilk önceliği her zaman eğitim olmuştur. Çünkü Türkiye olarak en büyük güvencemiz eğitimli insan gücümüzdür” diyen Milletvekili Yüksel, açıklamasını şöyle devam etti:

“Şehrimize ve ülkemize değer katacak, güçlü kılacak, teknolojiye hakim, eleştirel düşünebilen, kendine güveni yüksek ve yepyeni fikirler üretebilen, vizyonu geniş bireylerin oluşması eğitim anlayışımızın temelini güçlendirmektedir. Bu açıdan bakıldığında ülkemiz insanının başarısı kaçınılmazdır. Biz gelecek neslimize sonsuz güveniyoruz. Millet olarak gençlerimize olan güven ve inancımız tamdır.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı