REKLAMI GEÇ

Zeybekci “CHP’lileri duvardan kazırlar”

Zeybekci “CHP’lileri duvardan kazırlar”

AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, yıbaşı akşamı yaptığı “Camları kırın” açıklamasının ardından önceki gün kürsü işgal eden CHP’liler için “10 Sabrederim sonra kafanı kırarım ben senin” sözlerini kullanmıştı. Zeybekci, bu sözleri Acıpayam’da geliştirdi; “Tokatı çaktık mı duvardan kazırlar”

/ DENİZLİHABER / 14 Şubat 2012 Salı, 10:50

Belediye Başkanlığı döneminden bu yana sert ve birbirinden ilginç açıklamalarla yalnızca Denizli değil Türkiye gündemine sık sık gelen Ak Parti Denizli Miletvekili Nihat Zeybekci, bu durumdan rahatsız görünmüyor.

Yılbaşı gecesi ART’de yaptığı bir konuşmada kaldırımlara park eden otomobiller için vatandaşa  camlarını kırın çağrısında bulunmuş, bu sözlerini önceki gün ileri götürerek, “Camları kırmaya devam masrafı neyse ben karışılayacağım” demişti…

Zeybekci, CHP’nin kürsü işgali ile ilgili değerlendirmesinde de “1 sabrederim, 2 sabrederim, 3, 5, 10 sabrederim sonra kafanı kararım ben senin” sözlerini kullanmıştı. Türkiye’nin gündemine oturan bu sözler, özellikle ulusal medyada eleştiri konusu olmuştu.

Eleştirilerden rahatsız olmadığı bir kez daha gözlenen Ak Parti Milletvekili Nihat Zeybekci, dün partisinin Acıpayam İlçe Kongresi’nde bu sözlerini de bir adım öteye taşıdı. Acıpayam’da partililerine seslenen Nihat Zeybekci, ”Bir sabır ederiz,iki sabır ederiz,üç sabrederiz.Ama sabrımız taştığı zaman da tokadı çaktık mı duvardan kazırlar” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı