REKLAMI GEÇ

Zeybekci’den Doğu’ya çözüm süreci gezisi

Zeybekci’den Doğu’ya çözüm süreci gezisi

AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Nihat Zeybekci, Muş, Ağrı ve Erzurum’a giderek sivil toplum kuruluşları (STK), oda başkanları ve esnaflarla bir araya gelerek çözüm sürecini anlatacak.

/ DENİZLİHABER / 21 Haziran 2013 Cuma, 15:12

Milletvekili Zeybekci’nin yoğun iş temposu tüm hızıyla devam ediyor. Kısa süre önce AK Parti’li 45 kişilik milletvekili heyetiyle Diyarbakır Bitlis ve Batman’a giden ve burada çözüm sürecini anlatan Milletvekili Zeybekci’nin Güneydoğu’dan sonraki durağı Doğu Anadolu oldu.

Üç gün boyunca Muş, Ağrı ve Erzurum’da bulunacak milletveki Zeybekci’nin ilk durağı Muş olacak. Yine kalabalık bir heyetle çıkarma yapacak Milletvekili Zeybekci, burada STK’larla yemekte bir araya gelecek.

Ardından Ağrı’ya geçecek heyet, Ağrı-Patnos, Tutak, Hamur, Doğu Beyazit, Taşlıçay, Eleşkirt ve Diyadin ilçelerinden ilçenin iş dünyası, esnafı ve sivil toplum kuruluşlarıyla toplantılar düzenleyecek.

Doğu Anadolu çıkarmasının son durağı ise Erzurum olacak. Milletvekili Zeybekci ve beraberindeki heyet, Erzurum’da Milli İradeye Saygı Mitingi’ne katılacak. Mitingin ardından ise program sona erecek.

AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Zeybekci, çözüm süreci kapsamında gelip bire bir doğrudan bölgedeki halkla görüşmelerinin algı için çok önemli olacağını kaydederek, ‘Heyet, buradaki bölge halkının düşünce ve isteklerini yerinde halkla diyaloga girip dinleyecek. Bu gezi, çözüm süreci açısından çok önemli olacaktır” diye konuştu

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı