REKLAMI GEÇ

Zeybekci’den Twitter’da Gezi Duaları

Zeybekci’den Twitter’da Gezi Duaları

Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Taksim Gezi Parkı’nda başlayıp, hükümeti protesto eylemlerine dönüşen süreci sosyal medyadan yorumlamaya devam ediyor. Zeybekci, tweet atarak, direnişin dış güçlerin oyunu olduğuna gönderme yaparak, “Allah’ım, ağızlarının salyaları akararak, uyanan devin düşüp tekrar leşine konmak isteyenleri sevindirme” sözleriyle dua etti.

/ DENİZLİHABER / 13 Haziran 2013 Perşembe, 12:19

Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, iyi bir Twitter kulanıcısı… Sürekli attığı tweetlerle Denizli ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor. Zeybekci’nin twitter’da son günlerdeki gündemi ülkenin de tek gündem maddesi olan Gezi olayları.

Zeybekci, son dönemde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetin dillendirdiği olayların dış güçlerin ve faiz lobisinin işi olduğu yönündeki söylemlere, attığı tweetlerle destek veriyor.

Zeybekci, yorumlarla birlikte olayların ülkeye zarar vermemesi yönünde dualar da paylaşıyor. İşte Zeybekci’nin son tweetlerinden Gezi Duaları…

-Allahım, ağızlarının salyaları akararak, uyanan devin düşüp tekrar leşine konmak isteyenleri sevindirme.

-Abdülhamit han önemli karar vereceği zaman Rus, İngilz elçilerinin ne düşündüğünü öğrenir onların tersine hareke edermiş,bügünde öyle yapalım.

-Gelmişler benim vatanıma savaş çığırtkanlığı yapıyorlar,demokrasi vehukuk üstünlüğü olmasa girebilirmiydin Türkiyeye, kardeşlik galip gelecek.

-Emperyalizmin yayın organları kardeş kavgası görüntüleri icin herseyi yapıyorlar. Düşmanlarımızı güldürme allahım.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı