REKLAMI GEÇ

Tin: “Zorlu bir mücadelenin içindeyiz”

Tin: “Zorlu bir mücadelenin içindeyiz”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, terörle mücadeleye ilişkin, “Milli sevdamız ilelebet sancağını dalgalandıracak, ay yıldızını ve hilalini gururla yükseklerde ve yüreklerde taşıyacaktır. Bu şanlı ordu, aziz millet ve mübarek toprak tüm mazlumların sığınağı, barınağı ve umut bahçesidir” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2019 Pazar, 15:49

Tin, yaptığı yazılı açıklamada, Suriye’de PKK/YPG’li teröristlerin saldırısında şehit düşen Piyade Deniz Yüzbaşı Celalettin Özdemir ile Hakkari’nin Derecik ilçesinde PKK’lı teröristlerin sınır ötesinden yaptığı saldırı sonucu şehit olan askerlerin ailelerine baş sağlığı, yaralı askerlere ise şifa diledi.

Türkiye’nin bulunduğu konum itibarıyla zorlu ve çetin bir mücadelenin içerisinde yer aldığını belirten Tin, terör örgütlerinin marifetiyle ülkeyi hizaya sokacağını zannedenlerin yine hayal kırıklığına uğrayacağını ve Türk milletinin gücü karşısında yerle yeksan olmaya mecbur kalacaklarını dile getirdi.

Milletin birlik ve beraberliğini tarihten aldığı gücünü, sarsılmaz bir iradeyle koruyarak ilelebet yaşatacağını dile getiren Tin, şunları kaydetti:

“Ülkemize saldıranlar, değerlerimizi yok sayanlar bunu böyle bilmelidir. Varlığımızı, bekamızı ve kardeşliğimizi her daim göğsümüzü siper ederek koruyacağız. Bu zorlu mücadelede hayatlarını aziz milletimizin geleceği için seve seve feda eden şehitlerimize ne kadar dua etsek ve ne kadar minnet duysak az kalır. Milli sevdamız ilelebet sancağını dalgalandıracak, ay yıldızını ve hilalini gururla yükseklerde ve yüreklerde taşıyacaktır. Bu şanlı ordu, aziz millet ve mübarek toprak tüm mazlumların sığınağı, barınağı ve umut bahçesidir.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı