REKLAMI GEÇ

AK Parti Merkezefendi’de yeni başkan Ekrem Başer

AK Parti Merkezefendi’de yeni başkan Ekrem Başer

AK Parti, Merkezefendi’de kongreye gitti. Merkezefendi 2. Olağan İlçe Kongresi’nde İlçe Başkanlığı’na tek aday olarak giren Ekrem Başer seçildi. Önemli kongreye İçişleri Bakanı Soylu ve Ekonomi Bakanı Zeybekci de katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ocak 2018 Cumartesi, 17:35

AK Parti Merkezefendi 2. Olağan Kongresi Denizli Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını eski Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan’ın yaptığı kongreye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin yanı sıra Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan AK Parti Denizli Milletvekilleri Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin ve Cahit Özkan ile AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz katıldı.

Yeni dönem için aday olmayan Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kısa birer konuşma yaptı.

Daha sonra kürsüye gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, partililerine hitap etti. Bakan Soylu’nun ardından Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci konuştu. Konuşmaların ardından seçime geçildi. Tek liste ile gidilen seçimde, Ekrem Başer Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı