REKLAMI GEÇ

AK Parti’de şok gelişme. Yine ertelendi

AK Parti’de şok gelişme. Yine ertelendi

Ak Parti’de daha önce tüm büyükşehirlerdeki kongrelerin ertelenmesinden sonra yeniden başlayan takvim bir kez daha MKYK’ya takıldı. Pamukkale ve Merkezefendi ilçe kongreleri ertelendi. Pamukkale’de Başkan Aracı’nın görevden çekilmesi gündemde.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Aralık 2017 Perşembe, 10:37

Ak Parti Denizli Teşkilatı kongreler takvimini ikinci kez durdurmak zorunda kaldı. Daha önce MKYK’nın tüm büyükşehirlerde kongreleri durdurmasının ardından 11 ilçe kongresini gerçekleştiremeyen Ak Parti Denizli teşkilatı tam kongreler takvimini sürdürüyorken bir MKYK kararı ile daha şoke oldu.
Dün alınan karara göre Pamukkale ve Merkezefendi ilçe kongreleri ertelendi. Genel merkezin kararı Denizli’de 24 Aralık’ta yapılacak Merkezefendi ve 30 Aralık’ta gerçekleşecek Pamukkale ilçe kongrelerini büyük bir ihtimalle yeni yıla taşıdı.

YÜCEL GÜNGÖR DEVAM ETMEYECEK
Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör ikinci olağan kongrede devam etmeyeceğini duyurdu. İlk olarak sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak partililere seslenen Güngör, yeni dönemde ilçe yönetiminde görev üstlenmeyeceğini açıkladı. Yoluna meclis üyesi olarak devam edeceğini söyleyen Güngör Denizlihber.com’a yaptığı değerlendirmede, “Zaten bu konudaki kararımı partimizin büyükleri ile bu güne kadar istişare etmiştik. Bu istişarenin sonucu devam etmeme yönündeki kararım uygun görüldü. Kendi talebim de bu yönde oldu. Üç yıl boyunca bu görevde yeterince fedakarlık yaptık. Bundan sonra meclis üyesi olarak yine partimle birlikte çalışmalarımız sürecek” dedi.

ARACI İSTİFA EDECEK Mİ?
Diğer yandan Ak Parti kulislerinde Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı’nın istifa edeceği konuşuluyor. Bu konuda Denizlihaber.com’un sorularını yanıtlayan Aracı, “Kongremiz ertelendi. Benim de kendime göre düşüncelerim var. İşlerim çok yoğun. İl Başkanımız Necip Filiz ile bugün bir görüşme yapacağım. Son durumu netleştireceğim” diye konuştu. İlçe kongresinde aday olmamasına kesin gözle bakılan Aracı’nın kongre takvimini beklemeden görevi bırakabileceği de parti kulislerinde konuşulan konular arasında.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı