REKLAMI GEÇ

AK Parti’li kadınlar teşkilatlandı

AK Parti’li kadınlar teşkilatlandı

Denizli’de ‘Büyükşehir Yasası’ ile birlikte Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerinde de teşkilatlanan AK Parti’de Kadın kolları başkanları da göreve atandı. Pamukkale İlçe Kadın Kolu Başkanlığı görevine Halise Akar ve Merkezefendi İlçe Kadın Kolu Başkanlığı görevine Adalet Gökçe atandı.

/ DENİZLİHABER / 7 Eylül 2013 Cumartesi, 11:37

Kısa bir süre önce Büyükşehir Yasası ile kurulan Merkezefendi ve Pamukkale İlçe teşkilatlarını oluşturan Ak Parti Denizli İl Teşkilatı, kadın kollarını da oluşturdu.

Pamukkale İlçe Kadın Kolu Başkanlığı görevine atanan 2 çocuk annesi Halise Akar ve Merkezefendi İlçe Kadın Kolu Başkanlığı görevine atanan 1 çocuk annesi Adalet Gökçe, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

AK Parti İl Kadın Kolu Başkanı Peral Uluköy’ü parti binasındaki makamında ziyaret eden yeni ilçe kadın kolu başkanları yerel seçime çok iyi hazırlanarak Büyükşehir belediye başkanlığı da dahil bir çok ilçede sandıktan zaferle çıkacaklarını söyledi.

AK Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolu Başkanlığı görevine atandığını ifade eden Pamukkale İlçe Kadın Kolu Başkanı Halise Akar, 54 mahalle ve 305 bin 335 seçmenin bulunduğu Pamukkale ilçesinde, yeni yönetim kurulunu oluşturup seçim çalışmalarına başlayacağını açıkladı.

Merkezefendi AK Parti İlçe Kadın Kolu Başkanı Adalet Gökçe ise 50 mahalle ve 177 bin 845 seçmenden sorumlu olduğunu vurgulayarak, “Özellikle ev ziyaretlerine ağırlık vererek partimiz ile birlikte Denizli’nin kazandığı örnek hizmetleri anlatacağız. Önümüzdeki günlerde kuracağımız yönetim kurulumuzla birlikte yerel seçim çalışma programı hazırlayacağız. Mahalle, ev ve esnaf ziyaretlerimizi başlatacağız” dedi.

Daha önce Merkezefendi İlçe Başkanlığı görevine Ahmet Kayhan, Pamukkale İlçe Başkanlığı görevine ise Ahmet Aracı atanmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı