REKLAMI GEÇ

AK Parti’nin eski başkanlarına kıyak görevler

AK Parti’nin eski başkanlarına kıyak görevler

AK Parti’nin 31 Mart seçimlerinde aday göstermediği ve kaybeden bazı eski belediye başkanlarına jest görevlendirmeler yapıldı. Merkezefendi’nin eski başkanı Muhammet Subaşıoğlu AYNES’e yönetim kurulu üyesi yapıldı, Çivril eski Başkanı Gürcan Güven İl Ambulans Servisi Başhekimliği’ne getirildi. Atamalara son halka ise Tavas’ın eski Başkanı Turhan Veli Akyol ile eklendi. Akyol, İl Kültür ve Turizm Müdürü oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Aralık 2019 Cuma, 10:54

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday gösterilmeyen ve aday olup kaybeden başkanlar yeni görevlere getiriliyor.

SUBAŞIOĞLU AYNES’E
31 Mart seçimlerinde Merkezefendi Belediye Başkanlığı için yeniden aday olan, rakibi CHP’li Şeniz Doğan’a büyük bir farkla yenilen Muhammet Subaşıoğlu jest görevlendirmelerinin ilk halkasını oluşturdu. Subaşıoğlu el konularak TMSF’ye devredilen AYNES’e yönetim kurulu üyesi oldu.

İKİNCİ HALKA GÜRCAN GÜVEN
Subaşıoğlu’nun yeni görevi tartışılırken, benzer atamalar birbiri ardına geldi. 31 Mart seçimlerinde aday gösterilmeyen Çivril’in eski Belediye Başkanı Gürcan Güven de yapılan jestlerden nasibini aldı. Doktor olan Gürcan Güven Sağlık Müdürlüğü İl Ambulans Servisi Başhekimi olarak atandı.

AKYOL’A DA YENİ GÖREV
AK Parti’de yeni görevlere getirilen eski başkanların son halkasını Turhan Veli Akyol oluşturdu. 31 Mart’ta aday gösterilmeyen Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Denizli Valiliği onayı ile İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak görevlendirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı