REKLAMI GEÇ

AKP, 2023 DENİZLİ PROJELERİNİ AÇIKLADI

AKP, 2023 DENİZLİ PROJELERİNİ AÇIKLADI

AKP Denizli İl Teşkilatı Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda düzenlediği toplantıyla 2023 yılına kadar yapılacak projelerini açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2011 Çarşamba, 14:29

AKP seçim çalışmalarından vatandaşlara yapacağı seçin vaatleri için seçim projelerini açıkladı. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda düzenlediği toplantıyla 2023 Denizli hedeflerini açıklayan AKP’nin proje tanıtım toplantısına çok sayıda davetli katıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için hazırlanan videonun izlenmesiyle başlayan etkinlikte projeleri Nihat Zeybekci açıkladı. Hazırlanan kitapçıkla sahneye çıkan AKP 1. Sıra Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, hedeflerinin 2023 ve marka kent Denizli olduğunu söyledi. 2023’e kadar Denizli’de yapılacak projeleri hazırladıklarını belirten Zeybekci, 29 proje ile halkın karşısına çıktıklarını ve bunları herkese anlatacaklarını belirtti.

Zeybekci konuşmasının ardından 29 projeyi tek tek açıkladı. 29 projenin bulunduğu 2023 hedeflerinde öne çıkan önemli projeler ise şunlar; Aydın-Denizli-Antalya Otobanın yapılması, İzmir, Antalya, Denizli hızlı tren projesi, 2. çevre yolu, demiryoluyla yük taşımacılığı, turizmde marka şehir olma projesi, termal sağlık turizmi, arkeoloji müzesi, antik kentlerde kazı çalışmaları, Bozdağ kayak merkezi, kongre kenti Denizli, çiftçiye mazot desteği, toplulaştırma projeleri, sulama projeleri, her ilçeye bir gölet, 2B ve hazine arazilerle ilgili sorunların çözülmesi, alt yapı çalışmaları, doğal su kaynaklarının kullanılması, tarımsal destekler, yeni sera bölgeleri, tohum merkezi Denizli, organik tarıma destek, hayvancılığa tam destek, Denizli Bölge Hastanesi yapımı, Denizli şehir stadyumu yapımı, Çardak Organize Sanayi Bölgesi’ne özel statü kazandırmak, ikinci üniversite, devlet tiyatrosunun getirilmesi, eğitim hizmetleri ve engelsiz bir yaşam için çalışmalar öne çıkan önemli projeler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı