REKLAMI GEÇ

Bakan’ın Denizli programı sürüyor

Bakan’ın Denizli programı sürüyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, memleketi Denizli’ye bakan olarak ilk ziyaretini gerçekleştirdi. Ankara Asfaltı’nda davul-zurnayla karşılanan Bakan Ramazanoğlu, Ak Parti İl Binası’nda yaptığı açıklamada, 64. hükümetin reform ve yatırım hükümeti olacağını söyledi, 2. nesil reformlarının kapısının aralandığını ifade etti.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 4 Aralık 2015 Cuma, 14:04

1 Kasım genel seçimlerin ardından kurulan 64. hükümette Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olarak kabinede görev alan Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, bakan olduktan sonraki ilk ziyaretini memleketi Denizli’ye yaptı.

denizli-bakan-ramancanoglu-ziyaret-ic-4
Karayolu ile Denizli’ye gelen Bakan Ramazanoğlu, Ankara asfaltında davul-zurna ve zeybek ekibiyle karşılandı.

denizli-bakan-ramancanoglu-ziyaret-ic-3

Vali Şükrü Kocatepe, eski Ekonomi Bakanı Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci ile milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, AK Partili belediye başkanları, partililer ve vatandaşlar tarafından karşılanan Bakan Ramazanoğlu, davul-zurna ekibine bahşiş teşekkür etti.

denizli-bakan-ramancanoglu-ziyaret-ic

2. NESİL REFORMLARIMIZIN KAPISI ARALANDI
Ankara Asfaltı’nda kendisini karşılayan heyet ile Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Bakan Ramazanoğlu, burada basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. 64. hükümetin reform ve yatırımlar hükümeti olacağını söyleyen Bakan Ramazanoğlu, “Ak Parti Hükümeti, önceki dönemlerde 1. nesil reformlarını tamamladı. Sıra 2. nesil reformlarını gerçekleştirmekte. Kabinenin oluşturulmasıyla birlikte 2. nesil reform kapısı aralanmıştır ve bu kapıdan hızlı adımlarla yürümeye başladık” dedi.

ÖZGECAN DAVASI VİCDANLARI RAHATLATTI
Basın mensuplarının Özgecan Davası ve yasası ile ilgili sorularını da yanıtlayan Bakan Ramazanoğlu, “Özgecan Davası’nda 3 sanığın hiçbir iyi hal indiriminden yararlandırılmadan ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırılması vicdanları biraz olsun rahatlaşmıştır. Annesiyle de görüştük. İki anne olarak acılarımız biraz depreşti ve ağladık. Anne, en azından acısının biraz olsun hafiflediğini söylemesi toplum vicdanını da rahatlattı. Kadın cinayetleri ve kadına yönelik şiddet ile ilgili bölgesel çalışmamız var. Çünkü her bölgenin sorunu ayrı. Denizli’de boşanmalar çok fazla ama Güneydoğu’da başka bir sorun var. O nedenle bölgeye göre çözüm yolları arayacağız” dedi.

denizli-bakan-ramancanoglu-ziyaret-ic-5

İLK UYGULAMA ASKERLERİMİZE YÖNELİK
Her yıl 500 binin üzerinde gencin askere alındığını söyleyen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, “Askerlikte vereceğimiz eğitim ile her yıl 500 bin genci şiddete karşı eğitmiş olacağız. Bunun uygulamaları var. Biz bunu yaygınlaştıracağız” diye konuştu.

denizli-bakan-ramancanoglu-ziyaret-ic-2

BADEM, CEVİZ VE ÇAM FİDANI DAĞITTI
Ak Parti İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Denizli Valiliğine gelen Bakan Ramazanoğlu, Valilik konferans salonunda kaymakamlarla görüştü. Vali Kocatepe’ye fincan takımı hediye eden Bakan Ramazanoğlu, daha sonra Orman Bölge Müdürlüğü’nün standına geçerek vatandaşlara ceviz, badem ve fıstık çamı fidanı dağıttı.

denizli-bakan-ramancanoglu-ziyaret-ic-1

Bakan Ramazanoğlu’nun Denizli ziyaretleri devam ediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı