REKLAMI GEÇ

BU FOTOĞRAF SİZE NEYİ HATIRLATTI?

BU FOTOĞRAF SİZE NEYİ HATIRLATTI?

AKP Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kentin bir çok yerine asılan afişleri, akıllara 1976 yılında çekilen Zeki Alasya ve Metin Akpınar’ın başrollerini paylaştığı ” Nereye Bakıyor Bu Adamlar!” filmini getirdi.

/ DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2011 Cuma, 17:04

12 Haziran seçimleri için partilerin siyasi çalışmaları devam ederken kentin bir çok bölgesine asılan afişlerde vatandaşların dikkatini çekiyor.

Dev afişlerle vatandaşlardan oy bekleyen siyasilerden afiş konusunda en dikkat çeken ise AKP oldu. Kentin bir çok bölgesinde afişleri bulunan AKP, yaptıkları ve 12 Haziran’dan sonra yapacaklarını yaptırdığı afişlerle anlatmaya çalışıyor.

Denizli Belediye Eski Başkanı ve AKP 1. sıra Milletvekili Adayı olan Nihat Zeybekci’nin dışında başka adayın resminin afişlerde yer almaması ise dikkat çekici bir diğer unsur.

_____FOTO GALERİ_______
İŞTE YEŞİLÇAMIN UNUTULMAZ FİLMİNDEN KARELER
_________________________

Başbakan ile Nihat Zeybekci’nin Çınar meydanında bir binaya astıkları afiş ise vatandaşların akıllarına bir filmi getirdi.

Afişteki fotoğrafın,1976 yılında çekilen Metin Akpınar ve Zeki Alasya’nın başrollerini paylaştığı
“Nereye Bakıyor Bu Adamlar” filmine konu olan reklam fotoğraflarını andırması dikkatlerden kaçmadı.

Zeki Alasya ve Metin Akpınar’ın başrollerini paylaştığı filmde, kahramanların gizlice çekilen fotoğrafları bir reklam kampanyasında kullanılıyor ve halka nereye bakıyor bu adamlar sorusunun yöneltildiği kampanyada amaç dikkat çekmek. Başbakan ve Zeybekci’nin bu bakışlarının ise neyi işaret ettiği altına yazılan yazı ile aktarıldı;

”Denizli için birlikte yürüdüler. Şimdi Türkiye için birlikte yürüyecek” yazısıyla halktan destek bekleyen Zeybekci’nin bu afişlerinin etkisi ise 12 Haziran seçimlerinde belli olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı