REKLAMI GEÇ

Yüksel gıda laboratuvarını gezdi

Yüksel gıda laboratuvarını gezdi

Geçtiğimiz hafta Denizli Valisi Abdülkadir Demir’in ziyaret ettiği Gıda Kontrol Laboratuvarı’na bu kez AKP Milletvekili Mehmet Yüksel ziyaret etti. Yüksel, laboratuvarın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

/ DENİZLİHABER / 27 Ağustos 2013 Salı, 11:56

Denizli AK Parti Denizli Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Mehmet Yüksel, Denizli Gıda Kontrol laboratuvar Müdürlüğündeki yetkilileri ziyaret ederek çalışmalar hakkına bilgi aldı.

Kurum Müdürü Mehmet Emin Turgut’a görevine yeni atanmış olmasından dolayı başarı dileyen Milletvekili Yüksel, daha sonra Laboratuvar’ı komple gezerek, kurumun görev alanında bulunan faaliyetlere ilişkin Laboratuvar Müdürü başta olmak üzere ilgililerden bilgiler aldı.

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Yüksel, “Milletimize daha kaliteli, etkin ve sürdürülebilir gıda hizmeti sunmak için yapılması gereken faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunmak gayesiyle ziyaret gerçekleştiriyoruz. Gıda, Tarım ve Hayvancılılık alanına son derece önem veriyoruz. Öncelikle halk sağlığının korunması, esnaf ve sanayicinin daha kaliteli ve sağlıklı gıda üretiminin sağlanarak ticari başarıları ile ihracatın daha çok geliştirilmesi bizim için son derece önem taşımaktadır. Birlikte ilimiz dışında bölgemiz ve hatta ülkemize daha kaliteli hizmet üretmek bizim olmazsa olmazlarımızdan olmalıdır” dedi.

“DAHA MODERN BİNA GEREKLİ”
Yüksel, Denizli’ye yakışır bir Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğünün daha modern bir hizmet binasına kavuşması için süratle çalışmalara başlanması ve cihaz altyapısı konusunda yapılacak bir çalışma neticesinde kaynak oluşturulması gerektiğini söyledi. Bu cihazların kuruma kazandırılması konusunda yine ivedilikle bir çalışma yapılması gerektiğini vurgulayan Yüksel, şunları söyledi:

“Bu manada Müdürlük olarak yapılacak olan çalışmalarda her zaman yanlarında olacağız. Ortak akıl ve iş birliğiyle çözemeyeceğimiz problem yok, yeter ki isteyelim, talep edelim, sorunlara çözümler bulmak kolay olacaktır. Bugüne kadar Denizli ilimiz birçok sorunu birliktelik gücüyle aşmıştır. Müdür beyin talepleri olan TÜRKAK dan kurumun akredite edilmesi, İç Kontrol Sisteminin Kurulum çalışmalarının sürdürülmesi, kurumun yerelde bilinir ve danışılır bir kurum olması ile diğer görev alanlarında daha fazla başarı ve hizmet yapabilmeleri için her zaman destekleyip, üzerimize düşen görevleri yerine getirme konusunda gayretimizi ortaya koyacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı