REKLAMI GEÇ

Necip Filiz ilçe ziyaretlerini sürdürüyor

Necip Filiz ilçe ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Filiz, Çal ve Bekilli’de vatandaşlarla bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Kasım 2016 Pazar, 14:41

AK Parti il Başkanı Necip Filiz, Çal ve Bekilli’yi ziyaret etti, vatandaşlarla buluştu. Filiz’e İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Halil Turan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Faik İşmar ve Nurettin Kılıç da eşlik etti.

İlk olarak AK Parti Çal ilçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Filiz, Çal İlçe Başkanı Ahmet Kocagöz ve üyeleri ile toplantı yaptı. Partili ziyaretleri de yapan Filiz, ardından Bekilli’ye geçti.

Bekilli İlçe Başkanı Halil Karagöz’den çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi alan Filiz, Gömce, Sırıklı ve Poyrazlı mahallerinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

“Gidilmedik yer, sıkılmadık el bırakmayacağız ” hedefiyle yola çıktıklarını ifade eden Filiz, ”Seçimden seçime değil, her zaman halkımızla yan yanayız, onların dertleri bizim dertlerimiz. Onların istek ve dilekleri bizim için önemli” diye konuştu.

Bekilli Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen “İşaret Dili”, “Hasta Kabul” ve “Ağaç Budama Teknikleri” eğitimlerine katılan kursiyerleri ders sırasında ziyaret eden Filiz, ilçe gezisini tamamladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı