REKLAMI GEÇ

Örki: 12 yılda sessiz devrim yaptık

Örki: 12 yılda sessiz devrim yaptık

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Avni Örki, partisinin 12 yılda Türkiye’de sessiz bir devrim gerçekleştirdiğini açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Kasım 2014 Pazartesi, 12:10

AK Parti’nin iktidara gelişinin 12. yıl dönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan İl Başkanı Avni Örki, “3 Kasım 2002 den bu yana kesintisiz iktidarda olan partimiz, geçen yıllar içinde milletimize hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyor” dedi. 

AK Parti hükümetlerinin ülkede sessiz bir devrime imza attığını belirten Örki, “AK Parti sağlıkta, eğitimde, adalette, ulaşımda, kardeşlikte, demokraside ve daha birçok alanda atılan büyük adımlarla adeta ülkemizde bir sessiz devrim gerçekleştirdi. Günler geçtikçe daha da büyüdü. İnsanlar bu destan yazılırken ben de varım demek için adeta birbiriyle yarıştı. İktidar yılları elbette kolay geçmedi bir yandan yıkanlarla mücadele etmek zorundaydık bir taraftan da yıkılanları tamir etmek ve yenilerini yapmak zorundaydık” dedi.

“3 Kasım 2002 Türk siyasi hayatına bir mihenk taşı olarak kaydedilmiştir” diyen Örki, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Kardeşliğe, birliğe, kalkınmaya, saygınlığa, istikrara, demokrasiye, hukuk devletine dair somut adımlar atılması bu tarihte Ak Parti iktidarı ile başlamıştır. Gerçekleştirilen sessiz ve büyük devrimde milletimizin büyük desteği ve emeği olmuştur. Dolayısıyla iktidara gelişimizin 12. Yıldönümünde daha nice eserler üretmek, daha nice mutluluklara vesile olmak dileğiyle aziz milletimize teşekkürü bir borç biliriz.”

Yorumlar

SADIK   -  Bağlantı 4 Kasım 2014, 08:58

BENCE DARBE YAPTINIZ.DOĞUNUN DURUMU ORTADA İKEN , YAŞADIĞIMIZ OLAYLAR ORTADA İKEN,HALA MAVİ BONCUK…

haydar   -  Bağlantı 3 Kasım 2014, 16:20

sayalım: adalet sisteminin canına okudunuz, basın özgürlüğü bitirmede Türkiye’yi lider yaptınız, benzin zammında Norveçi geçmemizi sağladınız, işçilerin iş cinayetlerine kurban gitmesini alkışladınız, terörist başına yeşil pasaport vermeniz yakındır,

Volkan   -  Bağlantı 3 Kasım 2014, 12:50

Hı hı.Evet.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı