REKLAMI GEÇ

Örki: CHP mağduriyet peşinde

Örki: CHP mağduriyet peşinde

AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, CHP’nin Göveçlik toplantısında yaşanan gerginlikle bir ilgilerinin olmadığını savunarak, “Buradan mağduriyet çıkmaz” açıklamasında bulundu.

/ DENİZLİHABER / 24 Şubat 2014 Pazartesi, 11:43

Göveçlik’te AK Parti toplantısından çıkan bir grubun seçim çalışması için burada bulunan CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay’a sözlü saldırıda bulunduğu, grubun daha sonra orada bulunan vatandaşlara fiziki saldırıya yeltendiği iddia edilmişti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Örki, AK Parti’nin Göveçlik mahalle toplantısının bine yakın katılımla gerçekleştiğini, aynı anda CHP’nin de kahve toplantısı yaptığını ve bu toplantıda ufak bir gerginlik çıktığını öğrendiklerini belirterek, şöyle devam etti:

“Çok iyi bilinmelidir ki AK Parti ve mensupları, hiçbir gerginliğin sebebi ve ateşleyicisi olmaz. Göveçlik halkı da misafirperverdir. Kendisine maneviyatına bir saldırı olmadığı müddetçe naiftir, mütevazidir, ağır başlıdır. Var ise yaşanan bir gerginlik, bunu partimize mal etmeye çalışmak art niyetli olduğunuzu ortaya koyar.

Siyasi partiler seçim çalışmalarını kanunların izin verdiği çerçevede özgür bir ortamda yapar. Vatandaşımız da siyasetçilere varsa soru ve görüşlerini hakaret etmeden sorarlar. Bu durumda siyasetçi ve yakınlarının da sabırlı olması gereklidir. Aksi halde sınırları zorlayan her soru sabırsız siyasetçi yakınları tarafından gerginliğe dönüştürülebilir. CHP, gergin ortam oluşturup buradan mağduriyet çıkartarak kendisine menfaat temin etme anlayışından yol yakınken dönmelidir.”

Yorumlar

aysun   -  Bağlantı 25 Şubat 2014, 10:17

mağdurumda mağdurum en çok ben mağdurum

Merve   -  Bağlantı 24 Şubat 2014, 14:27

Mağduriyet edebiyatının üstadları konuşuyor. CHP’li arkadaşlar bakın dinleyin nereden mağduriyet çıkar. Bu adamlar bu mağduriyet edebiyatını iyi bilirler öğrenin nasıl ağlanacağını

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı