REKLAMI GEÇ

Öyle bir gaf yaptı ki!

Öyle bir gaf yaptı ki!

AKP’li Vekil Yüksel, AKP Ocak Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda, “8 yıldır ülkedeki bu değişimi tek parti yapabilirdi, o da … “ cümlesini “AK Parti’dir” diye bitireceği yerde “ANAP’tır” diye sonlandırınca, herkesi hem şaşkına döndürdü hem de salonun kahkahaya boğulmasına neden oldu.

/ DENİZLİHABER / 8 Ocak 2011 Cumartesi, 16:58

Denizli Belediye Sanat Merkezi’nde yapılan, AKP Ocak Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan AKP Denizli Milletvekili, TBMM Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mehmet Yüksel toplantıda büyük bir gaf yaptı. Yüksel, AKP’nin yaptığı işleri anlatırken konuşmasının ortasında, “8 yıldır ülkedeki bu değişimi tek parti yapabilirdi, o da ANAP’tır” diyerek Anavatan Partisi’nin ismini telaffuz eden Milletvekili Yüksel, herkesi hem şaşkına döndürdü hem de salonun kahkahaya boğulmasına neden oldu. Ülkedeki gelişmeleri sadece bir partinin yapabileceğini söyleyerek, “O da ANAP’tır” diyen ve kendisi de bu duruma şaşıran Yüksel, “Bu potu bir gün kıracağımı biliyordum. Ama bunu TBMM’de konuşmaktan çok korkuyordum. Burada oldu” diye konuştu. Divan Başkanı ise Yüksel’in geçmişini unutmamasının gurur verici bir olay olduğunu savundu.

Sırası geldiğinde söz alan Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci de şimdiye kadar bu yapılanları tek partinin yapabileceğini savunarak, “O da ANAP’tır” dedi. Salonda, gülüşmelere neden olan bu konuşmanın sonrasında Zeybekci, “Anavatan Partisi çok dikkatinizi çekiyor. Bunu dikkatinizi çekmek için konuştum” dedi.

Mehmet Yüksel, 2000-2002 yılları arasında Anavatan Partisi Denizli İl Başkanlığı’nı yapmış, 2002 seçimlerinde Anavatan Partisi Denizli 2. sıra milletvekili adayı olmuş, ancak seçilememişti. 2005 yılında Denizli Ticaret Odası Başkanlığı’na seçilen Yüksel, 22 Temmuz 2007 genel seçimlerinde 23. dönem AKP milletvekili seçilmişti.

AKP Ocak Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı’na, AKP Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Mehmet Salih Erdoğan, Mithat Ekici’nin yanı sıra Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, İl Başkanı Bilal Uçar ve partililer katıldı. AKP Milletvekili Mithat Ekici, muhalefetin sadece ağzında laf gevelediğini ifade ederek, “Bir şeyleri kafalarından uydurup muhalefet yaptıklarını sanıyorlar” dedi.

“GARANTİ BÜYÜKŞEHİRİZ”
Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, İl Başkanı Uçar’ı bu ince ve uzun yolda başarılar dilediğini söyleyerek başladığı sözlerini şöyle sürdürdü, “Büyükşehir olacağız. Bunu hak ettik. 2 ya da 3 ilçemiz olacak. Delikliçınar ve Servergazi Belediyesi garanti. 3. ilçe ise Pamukkale olabilir. Biz çoğu belediyeden büyüğüz. Olduğumuzda da her şey daha güzel olacak.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı