REKLAMI GEÇ

Tin’e teşkilat desteği

Tin’e teşkilat desteği

AKP’de 4 yıl il başkanlığı görevi yapan Şahin Tin, milletvekili aday adaylığını açıkladığı salona, ‘Teşkilat seninle gurur duyuyor’ sloganlarıyla girdi. AKP’li gençler, Tin’in konuşması sırasında da sık sık aynı sloganı tekrarladı.

/ DENİZLİHABER / 17 Mayıs 2007 Perşembe, 00:00

AKP’den milletvekili aday adaylığını açıklayan AKP eski İl Başkanı Şahin Tin, basın toplantısı yaptığı salona sloganlar arasında girdi. AKP’li gençlerin, ‘Teşkilat seninle gurur duyuyor’ sloganlarıyla karşıladığı Tin, salondakileri ellerini havaya kaldırarak selamladı. Osman Yüceliş, Müberra Tomaroğlu, Demet Sarıkaya, Ali Alaybeyoğlu ve İl Genel Meclisi’nin bazı AKP’li üyelerinin de katıldığı toplantı, maç havasında geçti.
Bayram havası
Aday adaylığını açıklayan Tin’in konuşması, zaman zaman sloganlarla kesildi. AKP bayrakları ile donatılan AKP il binasında aday adaylığını açıklayan Tin, milletin sorunlarının AKP ile birlikte çözüme kavuştuğunu söyledi. Tin, “AKP, milletin derdine derman oldu. Partimiz, Türkiye’de kültür, sanat, sağlık, eğitim alanlarında devrimler gerçekleştirdi. Denizli’nin yüzü AKP ile güldü. 4,5 yıllık iktidar dönemimizde ve 4 yıllık il başkanlığı görevinde, Denizli’ye birçok hizmetin getirilmesini sağladık. Şimdiye kadar vesile olduğumuz hizmetlerin daha iyisini, TBMM çatısı altında yapmak için genel merkezimizden ve teşkilatımızdan aldığımız destek ve Denizlililer’in teveccühü ile milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum” dedi.
‘AKP’li 7 milletvekilinin hepsi de bakan olacak’
Tin, il başkanlığı döneminde, AKP’nin Denizli’den 7 milletvekili çıkaracağına dair iddiasının arkasında olduğunu belirterek, iddiasını bir adım daha öteye taşıdı. Tin, “7 milletvekilinin hepsi de bakan olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı