REKLAMI GEÇ

VE ARTIK AKP’DE

VE ARTIK AKP’DE

2011 Genel Seçimleri öncesinde CHP’den istifa eden Acıpayam Belediye Başkanı Hulisi Şevkan, AKP’ye geçti. Şevkan’ın istifası, CHP tabanında ‘AKP’ye geçecek’ yorumlarına neden olmuştu.

/ DENİZLİHABER / 7 Ekim 2011 Cuma, 13:47

Acıpayam’da 2009 yerel seçimlerinde yıllardır yenilemeyen Sefer Demir’i geride bırakarak CHP’den belediye başkanı seçilen Hulisi Şevkan, beklenen bombayı patlattı. Şevkan, genel seçimler öncesi, gerekçe açıklamadan partisi CHP’den istifa etmişti. Muhafazakâr çevrelere yakınlığı ile bilinen Şevkan’ın bu istifası özellikle CHP tabanı tarafından ‘AKP’ye geçecek’ yorumlarına neden olmuştu.

Başkan Şevkan, “Siyasi partiler hizmet için araçtır. Ben Acıpayam’a hizmet etmek için başkan oldum. Ama ne yazık ki, CHP örgütü ile ters düştük, bir türlü anlaşamadık. Sanki hizmet etmemem için beni frenlemeye başladılar. Siyasi komplolar kuruldu. Siyaset etiğine aykırı davranışlara maruz kaldım. AK Parti’den aldığım daveti değerlendirip bu partiye geçtim. Bundan sonra Acıpayam’ın merkezi yönetimden daha fazla pay alacağını, daha iyi hizmet üreteceğimizi düşünüyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı