REKLAMI GEÇ

ZEYBEKCİ BASMA BOYADA,YÜKSEL DENİZLİ LİSESİ’NDE

ZEYBEKCİ BASMA BOYADA,YÜKSEL DENİZLİ LİSESİ’NDE

AKP’nin 1. Sıra adayı Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci ile birlikte Kınıklı Basma Boya İlköğretim Okulu’nda, 2. Sıra adayı Mehmet Yüksel ise Denizli Lisesi’nde oylarını kullandı.

/ DENİZLİHABER / 12 Haziran 2011 Pazar, 12:44

Sabah saatlerinden itibaren medya, Denizli’de seçimlerin ön plana çıkmış isimlerinin peşine düştü. Oy kullanma işlemlerini görüntülemek için medya adeta bir yarış içine girerken, adaylar hem oylarını kullandı, hem de seçim için son mesajlarını verdi. AKP’nin birinci sıra adayı Nihat Zeybekci, eşiyle birlikte sandık başında görüntü verirken, Denizli Lisesi’nde oyunu kullanan ikinci sıra adayı Yüksel de sandığa saygı çağrısında bulundu.

Zeybekci, “Atmosfer güzeldi”
Eşi Ayşen Zeybekci ve çocuklarıyla beraber 2040 nolu sandıkta oy kullanan AKP 1. Sıra Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, seçimlerde ülkemiz için en hayırlı sonucun çıkmasını diledi. Zeybekci, “ “Seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum. Çok güzel bir atmosferde seçim yapılıyor. Kazasız belasız tamamlanmasını diliyorum. Denizli’mize, ülkemize hayır getirmesini diliyorum. Milletimiz ülkemiz kazansın istiyorum. Hayırlısı ne ise onun olmasını diliyorum” dedi.

Yüksel, “Sandık iradeyi yansıtacak, herkes saygı duymalı”
Denizli Lisesi A Blok 1119 nolu sandıkta oy kullanan Mehmet Yüksel, “ Şu ana kadar seçimler huzur içinde sakin geçmektedir. Bu bizi sevindirmektedir. Seçim süresince herhangi bir üzücü olay yaşanmamasını diliyoruz. Bu seçimler siyasi partilerin yarışıdır. Kazanan ise millettir. Çünkü milletin iradesiyle sonuç belirlenecektir. Seçimlerden ne sonuç çıkarsa çıksın herkes buna saygı göstermelidir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı