REKLAMI GEÇ

Zeybekci “Kafanı kırarım ben senin”

Zeybekci “Kafanı kırarım ben senin”

Daha önce “Kaldırımlara park eden araçların camlarını kırın” açıklamasıyla dikkatleri çeken Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci yine ilginç bir açıklama ile gündeme geldi. ART Televizyonu’nda yayınlanan Siyaseten programına katılan Nihat Zeybekci, TBMM’de yaşanan kürsü işgalini sert bir dile eleştirdi. Zeybekci programda CHP’li milletvekillerinin sabırlarını zorladıklarını söyleyerek “Ne demek ya milletimin bana vermiş olduğu yetkiyi, zorla kullandırtmayacaksın öyle mi. Bir sabrederim, iki sabrederim, üç sabrederim, beş sabrederim, on sabrederim sonra kafanı kırarım ben senin” dedi.

/ DENİZLİHABER / 11 Şubat 2012 Cumartesi, 14:19

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde hafta içinde CHP’li üyelerin kürsü işgali AK Partili Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci tarafından sert bir dille eleştirildi.

ZENCİ BENZETMESİ
ART TV’de Adem Erdağı’nın hazırlayıp sunduğu Siyaseten programını katılan ve mecliste yaşanan kürsü işgaline değinen Zeybekci,  CHP’lilerin kendilerini beyaz, Ak Partilileri ise zenci olarak gördüğünü belirtti. Zeybekci programda; “Onlar doğuştan özel ya onların geldiği şeyler farklı ya. Biliyorsun ya onlar beyaz biz zenciyiz. Onlar bizimle aynı otobüse binmezler, onlar bizimle aynı salonda olmazlar. Düşünsenize onlar Allah’ın özel kulları. Nasıl olurda AK Partili bir Nihat Zeybekci 5 dakika konuşurken bir CHP’li Milletvekili 5 dakika konuşur. İllaki 20 dakika olmalı. Ancak böyle olabilir. Zenciyle beyazın arasında böyle bir fark olması lazım. Hala aynı muameleye tabi tutuyorlar bizi. Hala aynı görüşteler. Bunlar bunu söyledikçe, bunlar bunu yaptıkça, biz hakkımızı alamadığımız sürece, millette bunları tokatlamaya devam edecek. Şu anda yaşanan budur. Maalesef o kürsüyü işgal ettiler. 326 tane milletvekili ile sabırla bekledik. Sabırla beklendi. Meclis başkanına yapılmadık hakaret kalmadı. MHP’nin Grup Sözcüsü Oktay Vural’ın Cemil Çiçek’e yapmadığı hakaret kalmadı. Söylemediği laf kalmadı. Bütün bunlara rağmen millet bizi oraya kavga için göndermedi.  O gün yaşanan bütün vakayı olumlu görmüyorum” dedi.

“KAFANI KIRARIM BEN SENİN”
Kürsü tartışmasında CHP’lilerin AK Partililerin sabırlarını zorladıklarını dile getiren Zeybekci; “Milletvekillerinin birbirine saldırması o kürsü işgali tamamen bir iğrençlik. Böyle bir şey olamaz ne demek yani. Ne demek ya milletim bana vermiş olduğu yetkiyi zorla kullandırtmayacaksın öyle mi. Bir sabrederim, iki sabrederim, üç sabrederim, beş sabrederim, on sabrederim sonra kafanı kırarım ben senin. Olmaz böyle bir şey” dedi.

“KIRILAN CAMIN PARASINI BEN VERECEĞİM”
Zeybekci programın sorunda kaldırma park eden araçların camlarını kırın önerisi ile tartışmaya neden olan konuşması ile ilgili de sözlerinin arkasında olduğunu belirtti ve kırılan her camın parasını kendisinin ödeyeceğini söyledi. Zeybekci; “Çatalçeşme de yaptığımız programda bu çam kırma meselesi konuşulmuştu, hala o sözümün arkasındayım. Ben hala o İbrahim’e diyorum. İbrahim parasını ben vereceğim diyorum. Kaldırımlarda araç olmaması lazım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı