REKLAMI GEÇ

‘Yalnız kaldırım değil yol da işgal etmiş’

‘Yalnız kaldırım değil yol da işgal etmiş’

Denizli CHP Merkez İlçe Başkanı Yurtseven Zeybekci’ye ait bir firmanın merdivenleriyle kaldırım işgalini gündeme getirmiş ve yetkilileri göreve çağırmıştı. Yurtseven’in ısrarı sonuç getirdi, o kaldırımdaki merdivenler kaldırıldı ama Zeybekci’nin bu kez de bir yolu başka firmasıyla işgal ettiği gündemde.

/ DENİZLİHABER / 11 Eylül 2012 Salı, 14:56

Ahmet Oğuz KOLCU
Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Merkez ilçe Başkanı Ömer Yurtseven, Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’nin kaldırım işgalinin ardından, ortağı olduğu tekstil firmasınca yol işgalinde bulunduğunu da iddia etti. Yurtseven belediyenin bir esnafa kaldırım işgali yaptığına dair 169 TL ceza kestiğini, fakat Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’ye sessiz kaldığının altını çizdi.

Zeybekci’nin ortağı olduğu tekstil firmasının imar durumuna göre yolu sürgülü kapıyla vatandaşlara kapatarak otopark haline getirdiğini ileri süren Yurtseven, bununla ilgili fotoğrafları da medyayla paylaştı.

Yurtseven “Gördüğünüz gibi imar kurulunda yol olarak görünen kısım AKP Milletvekili Nihat Zeybekci’nin ortak olduğu tekstil firması tarafından demir sürgülü kapıyla işgal edilmiş durumda” diye konuştu. Zeybekci’ye sert çıkan Yurtseven “Denizli bir çiftlik ve sen de bu çiftliğin kahyası mısın?” diye seslendi

Yurtseven, Zeybekci’nin yol işgalini ise komşularının ihbarıyla öğrendiklerini dile getirdi.“Bu durum bir yılı aşkın bu vaziyette. Birileri bir şeyler yapmalı. Buna kim dur diyecek” veryansınıyla kendilerine ulaşan Zeybekci’nin komşularının ihbarı üzerine yaptıkları araştırmanın doğru çıktığını söyleyen Yurtseven, “Bir çay ocağı çalıştıran esnaf masasını kaldırıma koyduğu için 169 TL ceza ödüyor. Fakat Milletvekili bir yolu kapatıyor ama ceza almıyor. Sayın Belediye Başkanı Osman Zolan, birilerinin değil vatandaşın Belediye Başkanı olsun” diye konuştu.

O MERDİVENLER KALDIRILDI
Yurtseven’in ısrarlı takibi ve peşi sıra yaptığı açıklamalar bir önceki işgale yönelik sonuç verdi. Zeybekci’nin sahibi olduğu firma, kaldırımlara koyduğu merdivenleri kaldırdı. Yurtseven, “Biz vatandaşa uygulananın Denizli’de imtiyazlılara da uygulanması için elimizden geleni yaptık, yapacağız da” diye konuştu.

Yorumlar

faruk dmrn   -  Bağlantı 17 Eylül 2012, 12:07

maşallah seviyeye bakarmısınız,kendisini eleştirenlere cırcır böcekleri diyor, kendisi desteksiz eleştiri yaparken iyi ama kendisi eleştirenlere cırcır böceği yakıştırması. Acaba kendi mantığıyla hareket edersek kendisine ne yakıştırması yapmalıyız? Buna rağmen chp^liler hala bu adamın peşinden gidiyor, gerçi ak parti ve diğer partililerde bu adamı seviyor, böyle muhalefeti iktidar arasa bulamaz, iktidar için ancak bu kadar pasif muhalefet olabilir.

ömer yurtseven   -  Bağlantı 13 Eylül 2012, 00:37

Cırcır böcekleri öte öte yok olur giderler.

ramiz   -  Bağlantı 13 Eylül 2012, 00:02

yıllardır chp denizliye ne yaptı kaldırım söktü kaldırım yaptı neredeyse kahrınızdan ikiye bölünecek yurseven gözleriniz kör olmuş etrafı gömüyorsunuz at gözlüğümü takıyorsunuz sayın yurseven

yüksel yılmazer   -  Bağlantı 12 Eylül 2012, 14:52

tebrikler bu başarınız ile gelecek seçimlerde 1 sıra aday olabilirisiniz

cakma   -  Bağlantı 12 Eylül 2012, 13:59

YASASINNNNNNNN YENİ KILICTAROGLU MEMLEKETE NEDE HAYIRLI BIR IS YAPTIN ARTIK ORDAN GECEMEYEN HALK RAHAT RAHAT GECER ARTIK ORDAN YASASIN HALK OZGURLUGUNE KAVUSTU YASASIN CHP OLMASA BU HALKIN HALI NE OLURDU

vatandaş   -  Bağlantı 12 Eylül 2012, 12:45

bir şehir düşününki yöneticileri sürekli haktan adaletten dem vuracaklar,kurallar koyacaklar vatandaşlara bu kurallara uyun uymazsanız ceza var diye tehditler savuracaklar insanları bu ağır cezalar altında ezecekler,kendi koydukları kurallara kendileri uymayacaklar,hakdan bahsedip haksızlığın daniskasını yapacaklar yolları kendi işyerlerine dahil edecekler tüm kuralsızlıkları kendilerine hak görecekler ,soruyorum size böyle bir şehir ve böyle yöneticiler varmıdır? evet vardır şehir Denizli ,yöneticileri kural tanımaz Sayın Zeybekçi ve belediyedeki gölgesi Sayın Zolan…Ve bunları halka anlatan ,kuralsızlıklara kalkan olan bir CHP merkez ilçe başkanı ,kendisini kutluyorum başarılarının devamını diliyorum…

suleyman   -  Bağlantı 12 Eylül 2012, 00:11

Türkiye seninle gurur duyuyo. Yaşa varol yurtseven. Harikasın bi tanesin. Sen olmasan Denizli ne hale gelir? Denizliyi Denizli yapan sensin. Şak şak şak. Alkış. YETER ARTIK YURTSEVEN. SEN ve SAÇMALIKLARINDAN BIKTIK.

Deniz   -  Bağlantı 11 Eylül 2012, 16:15

Burada bir eksik bilgi var. Belediyemiz kaldırım işgallerinde taraf tutmuyor.Zeybekçi, zemberekçi, pastacı, postacı herkese izin var. O kadar … bir Zabıtamız var ki dükkanların kendi kendine koydukları park yapılmaz dubalarına onlar bile ses çıkaramıyorlar.O dubalar yüzünden üzerinde kocaman ‘zabıta’ yazan kamyonetler park edemiyorlar ve yolun ortasında duruyorlar. Bir yönetim ancak bu kadar acz içinde olabilir. Kendini bu kadar küçük düşürebilir. Ancak bu kadar komik duruma düşebilir. Sadece acınacak haldeler. İşin beni üzen tarafı ise hala biz şöyle belediyeyiz böyle belediyeyiz diye övünmeleri. Allah onları bildiği gibi yapsın. Kova, sandalye, el arabası, gazoz kasası ne bulduysanız siz de koyun arkadaşlar. sokaklar kamu malı değil. Siz de işgal edin. Nasıl olsa belediyeden ses çıkmaz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı