REKLAMI GEÇ

AKP’nin boğulacağı ilk il Denizli olacak

AKP’nin boğulacağı ilk il Denizli olacak

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, 1 Nisan Pazar günü yapılacak merkez ilçe kongresinde aday olduğunu düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı. Yurtseven, “AKP’nin boğulacağı ilk il Denizli olacak” dedi

/ DENİZLİHABER / 29 Mart 2012 Perşembe, 14:01

CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, bugün oldukça kalabalık bir partili grubun destek verdiği basın toplantısıyla, merkez ilçe başkan adaylığını resmen açıkladı.


AÇIKLAYAN 2. İSİM
Yurtseven, diğer adaylardan Arif Balkanay’ın ardından basın toplantısıyla adaylığını açıklayan ikinci isim oldu. Levent Özel’in ise Cuma günü düzenlenecek basın toplantısıyla adaylık açıklamalarının finalini gerçekleştirileceği öğrenildi.

TARİHLERE DİKKAT ÇEKTİ
Yurtseven, basın toplantısını yaptığı 29 Mart’a ve ilçe kongresinin yapılacağı 1 Nisan’a tarihlerine dikkat çekip, “29 Mart 2014 günü belediye burcuna halkın bayrağını dikip, 1 Nisan 2014’te anahtarı almak için halkla birlikte yürüyüşe geçecğiz” dedi.

DESTEĞE TEŞEKKÜR
Saat 12.00’de gerçekleştirilen basın toplantısında kalabalıkla adeta gövde gösterisi yapan Yurtseven, sözlerine çok heyecanlı olduğunu belirterek başladı. Kendisine gösterilen yoğun ilgi ve desteğe teşekkür eden Yurtseven, “Sizlerin desteği oldukça partimi daha ilerilere götürmek konusunda ben ne durulurum ne savrulurum. Gözlerinizdeki ışık bana cesaret verdiği sürece genelde ve yereldeki dikta heveslilerine vurdukça vururum” diye konuştu.

AYNI TABLO ALKIŞ TOPLADI
Dün gerçekleştirilen bazsın toplantısında diğer iki aday Özel ve Yurtseven’in Arif Balkanay’ı adaylığı için kutlamaya gelerek partililerden tam not aldığı manzaranın benzeri bugün de yaşandı. Yurtseven açıklamasını yapmaya hazırlanırken salona giren diğer adaylar, başkanı adaylığı konusunda kutlayıp çiçek verdi. Yurtseven de bu jeste aynı yöntemle, çiçekle karşılık verdi. Yaşanan tablo, partililer tarafından ayakta alkışlandı.

TABLO KARAMSAR AMA
Yaşanan sürece karamsar bir tablo çizen Yurtseven, bugünlerde yaşanılanların elbette geçici olduğuna dikkat çekip “asla umutsuzluk yok. Pes etmek yok. Tam aksine, ‘Ben varım’ diyebilmek, ‘Biz varız’ diye haykırmak var” diye konuştu.

AKP’NİN BOĞULACAĞI İLK İL
Yurtseven, CHP örgütünün delege seçimlerinin ardından yeni bir dinamizm kazandığını ve toplumda Denizli Belediyesi’nin CHP’lilerce kazanılacağı algısının oluştuğunu söyleyip “Tabanımızda büyük bir heyecan ve beklenti var.Bu umudu ve coşkuyu sinerjiye dönüştüreceğiz.Denizli’de güçlü bir CHP algısını yaratarak halkımızın da desteğiyle kararlı adımlarla hedefe koşacağız. Kongreler sonrası CHP’de esecek rüzgar güçlü ve diri örgütlenme yapısıyla önce rüzgara,seçim döneminde de kasırgaya dönüşerek AKP’yi silip süpürecektir” dedi. Türkiye’de 2014 seçimlerinde AK Parti’nin boğulacağı ilk ilin Denizli olacağı iddiasında da bulundu.

Yorumlar

berke   -  Bağlantı 27 Nisan 2012, 17:04

CHP LİLERİN HAYALLERİ SUYA DÜŞECEK YİNE
DENİZLİLER BU KADAR YAPILAN İYİLİKLERİ GÖRMEYECEK KADAR NANKÖR DEĞİLDİR.
DENİZLİ YİNE AKP NİN OLACAK!!!!!!!

DUYUN CHP LİLER!!!!!!!!!!!!

haluk eskici   -  Bağlantı 27 Nisan 2012, 12:49

Evet ben kendimi sosyal demokrat bilirim ama CHP de iç çekişmeler iktidar olamamnın bilinç altında yarattığı heleyan çıkılmaz bir girdaba sürüklüyor. Mesnetsiz açıklamar kan kaybını arttırıyor. Benim gibi birçok sosyal demokrat partizanlıktan çok hizmet algısını ön planda tutuyor. Ve yine yine yeniden seçim olsa AKP %50 nin altına gelme ihtimali yok gibi.CHP nin yaptığı balığın sudan çıkıp çırpınışından öteye gidemez.
Ne diyelim iyi uykular CHP. Sizler unutmayın bizleri CHPzedeler haline getirdiniz bunun önce hesabını verin. Bence ilk etapta çevrecilikle başlayıp çevreye, meskunmahale saygıyla başlayın.
Öncelikle bir parti binanız olsun kimseye sıkıntı yaratmayacak.
neyse bugünlük bu kadar…
saygılarımla.

ali   -  Bağlantı 18 Nisan 2012, 13:16

denizli insanı akıllıdır cehapeye oy vermez insallah.denizliye yapılan hizmeti görmememk için ya kör olunur yada nankör olunur.2003te köydü denizli AKP sayesinde 2013te büyük sehir olcak.

Bayram Acar   -  Bağlantı 18 Nisan 2012, 13:04

Küstahlar Onuru olmayanın şerefi de olmaz bunu boyle bilin Denizli Ak Parti’nindir !!! Hedef 2023

capon askeri   -  Bağlantı 17 Nisan 2012, 21:00

Ben eski denizliyi istiyorum. Caddeleri daralmış, trafik berbat olmuş, akp yandaşları belediye sayesinde tavan yapmış, cemaatlerle dolmuş taşmış,işini yaptırmak için cemaatlerden torpil alınan denizliyi değil….. O eski altgeçidi üstgeçidi olmayan ama yaşanır halde olan denizliyi geri istiyorum.

asli   -  Bağlantı 15 Nisan 2012, 11:47

denizliye sson geldigimde epey gelisme gordum.Budaa ak parti sayesinde olmus.bence chp ancak konusur ama ak parti icraat yapar.

SALİH KESGİN   -  Bağlantı 14 Nisan 2012, 10:45

saçmalıktan başka bişey değil söyledikleriniz.sizin cihaner gibi vekiliniz yan gelip yatarken siz neden bahsediyorsunuz.sizin sonunuz anaptan daha kötü bence…

ibrahim   -  Bağlantı 10 Nisan 2012, 16:31

bence de AKP’nin boğulacağı ilk Denizli ama oy’dan boğulur %60’ı gördünüz mü anlarsınız..siz esas izmir’e bi bakın akp izmiri alırsada şaşırmayın,

reco   -  Bağlantı 6 Nisan 2012, 16:02

gözünüz kör, kulağınız sağır olmuş sizin.denizli akp sayesinde il olduğunu fark etti .Alİ Marım 2 dönem ne yaptı,yandaşlarını doyurmaktan başka .3.dönem akp ile büyükşehire merhabaaaa

hakaaaaan   -  Bağlantı 1 Nisan 2012, 01:14

2014 seçimlerinde göreceğiz kimin boğulacağını.Yandaş,ihaleci ak parti son zamanlarını yaşıyor denizli de.Allahına kadar CHP(Demokrat,laik,eşit bir gelecek için)

irfan   -  Bağlantı 31 Mart 2012, 18:14

sen böyl devam ettikce denizlide alıverecegin % 20 ömer bey aadam gibi siyasetci olursan belki oy alırsın

esranur   -  Bağlantı 30 Mart 2012, 19:55

AK parti Denizli ye şimdiye kadar görülmemiş hizmetler yaptı o yüzden korkarım silip süpürülen siz CHP liler olacaksınız

baha   -  Bağlantı 30 Mart 2012, 13:51

chp aynı nakarat yakında kavgaya başlarlar kendileri boğulur

BAHAR AK   -  Bağlantı 30 Mart 2012, 11:34

asil bey siz denizli deki 3 yıldır yaşanan alt yapı üstyapı işgencesinden haberiniz yok sanırım.Tekstil çalışanlarının işsiz kaldığı yerde alt yapı üst yapı köprüler parklar karın doyurmuyor. UYANIN ARTIK.

rangerxman   -  Bağlantı 30 Mart 2012, 09:37

denizli de bu hizmetler devam ettiği müddetçe sen zor boğarsın.kendi kendini kandırma.görülen köy kılavuz istemez.

Ersoy Önüt   -  Bağlantı 30 Mart 2012, 00:39

Siz AK PARTİ varken boğuldunuz zaten yeterince bu kafaylada zaten boğulmaya devam edersiniz
1000 oyum olsa size sinek pisliği kadar oy vermem!!!

queudue   -  Bağlantı 29 Mart 2012, 19:44

ey muhalefet halkın sorunlarıyla ilgilen ne olur.bu kadar sahipsiz ve sorunlu bir şehirde halkla ilgilenen birilerinin olması güzel olurdu.

dost   -  Bağlantı 29 Mart 2012, 18:57

denizliye bugün baktigimiz zaman baya ilerlemesi akpe icindir bence devam akpye tayyip erdogan diyorum akp oldukca daha güzel olacak denizli

Asil Türk   -  Bağlantı 29 Mart 2012, 14:33

Denizlide bu kadar hizmet varken zor AKP nin boğulması.. İlhan cihaner gibi adamlar yan gelip yatsın diye getirip denizliden aday yaptınız. Bidahaki seçime göreceksiniz. siz..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı