REKLAMI GEÇ

Arslan: Gül, iktidarın siyasi ajandasını açığa vurdu

Arslan: Gül, iktidarın siyasi ajandasını açığa vurdu

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül’ün, CHP lideri için kullandığı “Türkiye’de milli güvenlik sorunu olarak Kemal Kılıçdaroğlu sorunu yaşanmaktadır” ifadesine tepki göstererek, Gül’ün bu açıklamayla iktidarın siyasi ajandasını açığa vurduğunu belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Kasım 2016 Pazartesi, 10:02

CHP Milletvekili Kazım Arslan, yaptığı açıklamada, AK Parti yöneticilerinin algı oyunlarını sahnelemeye çalıştığını öne sürerek, “AKP Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘milli güvenlik sorunu’ diyebilecek kadar ileriye gitmiştir. Bunu diyebilecek bir şahsın, ülkede güvenliği sağlamış, milli olan kurumları yabancılara yok pahasına terk etmemiş olması, milliyetçiliği kısır oy hesapları uğruna ayaklar altına almaması gerekir” ifadesini kullandı.

“BİZ BU SENARYOYU 1950’LERDE YAŞADIK”
Sorun çözen değil, sorun yaratan bir iktidar bulunduğunu söyleyen Arslan, “Abdülhamit Gül, bu sözleriyle yakın zamanda siyasi iktidarın sergileyeceği tehlikeli siyasi ajandayı açığa vurmuştur. İftira dolu belge ve sözlerle ana muhalefetin sesini kısmaya, liderini ve kadrolarını tutuklatmaya gidebilecek bu karanlık OHAL sürecine karşı tüm vatandaşlarımız bir ve beraber olmalıdır. Biz bu senaryoyu Tahkikat Komisyonu süreciyle 1950’lerin sonunda yaşadık. CHP’nin sözü ve malvarlığı elinden hukuksuzca alınmak istendi, sonuna dek direndik ve kazandık. Benzer bir senaryo bu defa çok daha ağır bir dikta ikliminde vücut buluyor. Darbeye karşı duran milletimizle beraber, artık kendisi başlı başına bir milli güvenlik sorunu halini almış bu iktidarı seçimlerle koltuğundan indirmek milli bir görev halini almıştır” dedi.

“MİLLET HABUR REZALETİNİ UNUTMADI”
AK Parti Genel Sekreteri Gül’e aynaya bakmasını öneren Arslan, “Anlaşılan o ki, AKP kadroları FETÖ’cülerden aldığı dersi uyguluyor. Ergenekon ve Balyoz Davalarında olduğu gibi, kendisinden olmayan her kesime, her lidere terörist, milli güvenlik sorunu diye yaklaşıyor. Abdülhamit Gül sabah ilk iş bir aynaya baksın. Yüzleşme cesareti varsa orada gerçeği görecektir. Aynada terörle pazarlık masalarında suçüstü yakalanan partisini, Habur rezaletine yol kazası diyen kadrolarını, PKK’ya uyguladığı çadır mahkemeleri ile serbest bıraktığı dönemleri bu millet unutmadı” diye konuştu.

Yorumlar

KAAN SAYDAMLI   -  Bağlantı 28 Kasım 2016, 11:29

Sadece Kendi ayağınıza basıldı mı ses çıkartıyorsunuz! sizler de muhalefet yaptığınızı zannediyorsunuz! siz bu kafayla siddin sene iktidara gelemezsiniz.fetö de föte iyi bi onu öğrenmişsiniz.YAZIK !!!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı