REKLAMI GEÇ

Balkanay taban hareketi adayı

Balkanay taban hareketi adayı

Denizli Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Arif Balkanay, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısıyla Merkez İlçe Başkan Adayı olduğunu resmen açıkladı. Kalabalık bir partili desteğiyle basının karşısına çıkan Balkanay, yerelde ve genelde iktidar olmak adına yola çıkan taban hareketinin adayı olduğunu söyledi.

/ DENİZLİHABER / 28 Mart 2012 Çarşamba, 15:25

CHP Merkez İlçe Kongresi,  1 Nisan 2012’de spor salonunda gerçekleştirilecek. Genel kurulda başkanlığa talip 3 aday var. Mevcut Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyesi Levent Özel ve Denizli Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Arif Balkanay.

ÖRNEK KUTLAMA!
Üç aday örgüt bazında çalışmalarını sürdürürken ilk resmi açıklama Arif Balkanay’dan geldi. Balkanay kendisini destekleyen kalabalık bir partili grubuyla birlikte basının karşısına çıktı. CHP Grup Başkanvekili  Balkanay’ın basın açıklaması öncesinde siyaset tarihinde eşine az rastlanır bir sahne de yaşandı. Merkez ilçenin diğer iki adayı Ömer Yurtseven ve Levent Özel basın toplantısının  yapıldığı salona gelerek, Arif Balkanay’ı adaylığı konusunda kutlayıp, başarılar diledi. Üçlü daha sonra medyaya poz verdi.

DEMOKRASİ ŞÖLENİ OLACAK
Balkanay, Pazar günü Merkez Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek kongre için “Tam bir demokrasi şöleni şeklinde  geçeceğine inanıyorum” diye konuştu ve merkez ilçe başkanlığına aday olan iki arkadaşına başarı temennisinde bulundu.

TABAN HAREKETİ İKTİDARA YÜRÜYOR
İki yıldır daha güçlü bir CHP için çalıştığını söylediği ve tam bir taban hareketi şeklinde yoluna devam ettiğine vurgu yaptığı “İktidara yürüyüş hareketinin” kongre sürecine de müdahil olma kararı aldığını aktaran Balkanay, kendisini taban hareketinin adayı olarak gösterdi.

O HAREKETİN ADAYIYIM
Taban hareketinin geçen iki yıllık süreçte merkez ilçe başkanlığının uygulamalarını olduğu gibi kongredeki iki seçeneği de yeterli bulmadığına vurgu yapan Arif Balkanay, hareketin üçüncü bir alternatif aradığını dile getirdi. Balkanay, “Ben de taban hareketinin bu kararını görev kabul ederek Merkez İlçe Başkan Adayı oldum” dedi.

HEDEFLERİNİ AÇIKLADI
Balkanay, partinin önemli isimlerinin de katıldığı basın toplantısında “Herkesle barışığız, herkesi barıştıracağız. Partimizi aile içi kavgaların değil, ortak sevdaların adresi yapacağız” diyerek başkan seçilmesi halindeki yapacaklarına da değindi. Önce 2014 yerel seçimlerinde Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni almak, sonra 2015 Genel Seçimleri’nde CHP’yi Denizli’de birinci parti yapmak için çaba sarf edeceklerinin altını çizen Balkanay, “Yeniden halkımız umudu olacağız” diye konuştu.


AYAKTA ALKIŞLADI
Açıklamasının bitmesinin ardından adaylığını desteklemek için parti binası etkinlik salonunu dolduran CHP’liler  Balkanay’a alkışlarıyla da destek oldu. Balkanay, kendisini destekleyen partililere ayağa kalkıp alkışlayarak teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı