REKLAMI GEÇ

Çavuşoğlu: Korona önlemleri artırılmalı

Çavuşoğlu: Korona önlemleri artırılmalı

CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, koronavirüs salgınının hızla yayıldığını belirterek, daha kesin önlemler alınması gerektiğini söyledi, sokağa çıkma yasağı uygulanmasını istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Nisan 2020 Perşembe, 17:25

Çin’in Wuhan kentinde başlayarak tüm dünyayı saran Corono (Covid-19) salgınının Türkiye’de de hızla yayıldığını belirten Çavuyoğlu, parti içinde oluşturdukları komisyon ile çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

Toplumsal bilincin arttırılması ve duyarlılığın üst boyutlara çıkarılmasının Denizli özelinde başarılamadığını iddia eden Çavuşoğlu, “Çünkü toplum hassasiyetinin artırılması konusunda özellikle büyük sanayi kuruluşlarının ve işyerlerinin (işverenlerin de haklı kaygılarıyla) kapatılmamış, yüzlerce işçinin aynı anda çalıştırılması hassasiyetin oluşumu noktasında negatif bir etki oluşturmuştur. Bugün itibariyle özellikle Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaların da dikkate alındığında, salgının gittikçe artan bir ivme ile yayıldığı görülmektedir. Bizce bu salgının önüne geçilebilmesinin ana şartı, halkın sokağa çıkmalarına engel olmaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı