REKLAMI GEÇ

CHP DENİZLİ, GENEL SEÇİME HAZIR

CHP DENİZLİ, GENEL SEÇİME HAZIR

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partinin MYK üyelerini ve il başkanlarını genel merkezde topluyor. Toplantıda, referandumla ilgili çalışmalar, sonuçların değerlendirilmesi ve genel seçime hazırlık çalışmaları görüşülecek.

/ DENİZLİHABER / 30 Eylül 2010 Perşembe, 17:47

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yürütme Kurulu üyeleri ve il başkanları, 2 Ekim Cumartesi günü, Ankara’da parti genel merkezinde toplanacak. Saat 10.00’da başlayacak toplantıda, referandumla ilgili çalışmalar ve referandum sonuçları değerlendirilecek, genel seçime hazırlık çalışmaları başlatılacak.

CHP İl Başkanı Zafer Gönenç, Ankara’da yapılacak toplantıda yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. CHP Denizli İl Başkanlığı olarak, kampanya süresince yaptıkları çalışmaları, halk oylaması sonuçlarının ayrıntılı analizlerini, sandık sonuçlarını, sandıklarda seçimin ve sonuçlarının takibi hakkında uygulanan çalışmaları yazılı bir rapor hazırlayarak CHP Genel Sekreterliğine ilettiklerini belirten Gönenç, “Cumartesi günü yapılacak toplantıda da sözlü olarak Denizli’yi anlatacağız” dedi.

“Planlı bir çalışma modeli uyguladık”
Halk oylamasında, planlı bir çalışma modeli uyguladıklarını ifade eden Gönenç, “Denizli CHP, il ve ilçe yönetimleri, kadınları, gençleri, seçilmiş belediye başkanları, il genel ve belediye meclisi üyeleriyle ve uzun yıllardır partiye emeği geçmiş parti büyükleriyle organize ve planlı bir çalışma modeli uygulamıştır. Uygulanan model, merkezde ve ilçelerde her yerleşim biriminin özelliğine göre farklı planlanmıştır” dedi.

Teşekkür etti
Referandumda, Denizli’nin, AKP’nin anayasa aldatmacasına net bir sonuçla ‘hayır’ dediğini vurgulayan Gönenç, “Bu sonucun alınmasında CHP örgütlerinin ve CHP’lilerin çok önemli bir payı vardır. Alınan sonuç nedeniyle bu çalışmaya emek veren kadınları, gençleri, belediye başkanları, il genel ve belediye meclisi üyeleriyle ve uzun yıllardır partiye emeği geçmiş parti büyüklerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

“CHP Denizli, genel seçime hazır”
CHP Denizli olarak, genel seçimlerin hazırlıklarını ve çalışma planlarını tamamlamak üzere olduklarını belirten Gönenç, “Genel Merkezimizde yapılacak toplantıda çıkacak sonuçlardan da yararlanarak seçim çalışmalarına Ekim ayı ortasında başlayacağız. Halk oylaması çalışmalarında uyguladığımız yüksek tempoyu düşürmeden, daha da genişleyecek çalışma ekipleriyle Denizli adım adım gezilecek, iktidar partisi gibi pahalı tanıtım kampanyaları yapmak yerine, vatandaşımıza dokunarak, onun derdine ortak olarak CHP politikaları anlatılacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı