REKLAMI GEÇ

CHP Denizli İl Başkanı PKK 1 taşla 2 kuş vurdu

CHP Denizli İl Başkanı PKK 1 taşla 2 kuş vurdu

CHP Denizli İl Başkanı Yıldırım Aycan, Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’ün PKK tarafından kaçırılmasının, terörün ne kadar fütursuzca eylem yaptığının göstergelerinden biri olduğunu belirtip, “Örgüt, CHP’li bir milletvekilini kaçırarak Cumhuriyeti kuran TBMM’ye ve Cumhuriyeti kuran siyasi iradeye saldırmıştır. Yani bir taşla iki kuş vurmuştur” dedi.

/ DENİZLİHABER / 13 Ağustos 2012 Pazartesi, 16:08

Partisinin il binasında basın toplantısı düzenleyen CHP Denizli İl Başkanı Yıldırım Aycan, milletvekillerinin güvenliğinin sağlanamadığı bir ülkede halkın kendi güvenliğinden kaygı duymamasının mümkün olmadığını öne sürdü. Yıldırım Aycan, terör örgütünün planlı ve bilinçli bir biçimde CHP’li bir milletvekilini kaçırdığını ifade edip, “Terör örgütü, CHP’li bir milletvekilini kaçırarak Cumhuriyeti kuran TBMM’ye ve Cumhuriyeti kuran siyasi iradeye saldırmıştır. Yani bir taşla iki kuş vurmuştur” diye konuştu.

Partisinin 133 milletvekilinden 2’sinin Silivri’de tutuklu olduğunu hatırlatan Aycan, “Biri de terör örgütünün elinde tutsaktır. CHP’yi kuranlar 20’nci yüzyılın ilk yarısında 7 düvele meydan okumuştur. Emperyalizmin azgın saldırısını, halkla püskürtmüştür. 1920’li yıllarda emperyalizmin saldırısını püskürten siyasi irade, bugünkü saldırıları da püskürtecek güç ve inançtadır. Silivri toplama kampı, terör örgütünün saldırıları bizi korkutamaz” dedi

Yorumlar

ahmet   -  Bağlantı 14 Ağustos 2012, 13:03

terörist ölülerine şehit diyen sezgin tanrıkulu genel başkan yardımcınız.aponun yakalanışını açlık grevi ile pretosto eden süleyman batga bingöl chpde.ve bunun gibi birçok örnek verebilirim.asıl PKK chp nin ta kendisidir.siz ne hakla konuşuyorsunuz anlamadım.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı