REKLAMI GEÇ

“Zeybekci zıvanadan çıktı”

“Zeybekci zıvanadan çıktı”

AK Parti Denizli Milletvekili Zeybeki’nin Acıpayam’da söylediği sözlere CHP’den yanıt gecikmedi. CHP Denizli Merkez İlçe Başkanı Yurseven, “Ona kızmamak lazım. Bu durumda yalnızca acınır” diyerek, “İyice zıvanadan çıktı” dedi.

/ DENİZLİHABER / 14 Şubat 2012 Salı, 11:13

Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’nin Acıpayam İlçe kongresinde CHP’li milletvekilleri için “Tokadı çaktık mı duvardan kazırlar” demesi üzerine CHP’den bir açıklama geldi.

Denizli Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseve, Zeybekci’nin bu sözlerini bakanlık hayaliyle Ankara’ya gidip kabinede görev alamayınca girdiği ruh halinin bir göstergesi olduğunu ima etti.

“Artık Zeybekci’ye kızmak çok lükstür. Bu yüzden insan olarak sadece acımak lazım gelir” sözleriyle durumu özetleyen Yurtseven, “iyice zıvanadan çıkmıştır” dedi.

İŞTE O AÇIKLAMA

Denizli’den ”Bakan”  olmayı beklerken, kabineye giremeyince ”baka kalan” AKP Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci için ”herhalde çıldırmasına az kaldı, acaba doktoru nerde” diye çağrıda bulunuyoruz.

Bakanlık hayalleri suya düştükten sonra ”Boş bakan” bir siyasetçi olarak gündemde kalabilmek uğruna
CHP’ye saldıran Zeybekçi, ”Kafa kırma” skandalından sonra hızını alamamış, partisinin Acıpayam kongresinde ”Bir sabır ederiz, iki sabır ederiz, üç sabrederiz. Ama sabrımız taştığı zaman da tokadı çaktık mı duvardan kazırlar” diyerek iyice zıvanadan çıkmıştır. Artık Zeybekci’ye kızmak çok lükstür. Bu yüzden insan olarak sadece acımak lazım gelir.

Konuştukça batan, battıkça saldırganlaşan siyasetçi tiplerine tarihte az rastlanır.Her 100 yılda bir toplumlarda böyle siyasetçiler ortaya çıkar.Bu yüzyılda da kaderin cilvesi mi bilinmez ama piyango bu arkadaşa isabet etti diye düşünüyoruz. ”Allah ıslah etsin” diyoruz. Kendisine akıl ve ruh sağlığını korumasını temenni etmekten başka yapabileceğimiz bir yardım ne yazıkki yok.Ayrıca faydası olacağından kuşku duymamıza karşın Mevlana’nın şu sözlerini kendisine anımsatmak istiyoruz.

Kör cehalet, insanı çirkinleştirir
Suskunluğum asaletimdendir
Her lafa verilecek bir cevabım var
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye
Bir de adama bakarım adam mı diye!

ÖMER YURTSEVEN
CHP DENİZLİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı