REKLAMI GEÇ

Yurtseven’den Zolan’a ‘kuraldelen’ yakıştırması

Yurtseven’den  Zolan’a ‘kuraldelen’ yakıştırması

Denizli Belediyesi’nin, dükkan önüne sehpa koyan esnafa, havlu asan berbere ceza yağdırırken, merdivenleriyle kaldırım işgali yapan Zeybekci’nin firmasına hala yasal işlem uygulamadığına dikkat çeken CHP’li Yurtseven, bazı oda başkanlarının üyelerini savunmak yerine Zeybekci lehine duruş sergilediğini söyleyip birilerinin “Kuralı bırak, krala bak” senaryosunu “Merviden altı şark kurnazlığı” ile hayata geçirmeye çabaladığını öne sürdü

/ DENİZLİHABER / 27 Ağustos 2012 Pazartesi, 12:04

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, geçtiğimiz haftalarda Ak Parti Milletvekili Zeybekci’ye ait bir işletmenin merdivenleriyle kaldırım işgali yaptığını, firmanın önünde yaptığı bir basın toplantısıyla kamuoyuna duyurmuş, belediyenin 2010’da hayata geçirdiği 171 sayılı emir ve yasaklar yönetmeliğinin5. Maddesinin 4. bendi ve 6 maddesinin9. bendi uyarınca Zeybikci’nin işletmesine yasal işlem uygulamak zorunda olduğunu belirtmişti.

Bu açıklamanın haftalar sonra bir yerel gazetenin yaptığı haberle bazı oda başkanlarının AK Parti yöneticileriyle koro halinde Zeybekci’yi savunmalarının oldukça düşündürücü olduğuna dikkat çeken Yurtseven bu haberin ardından yaptığı yazılı açıklamada, haberi söz konusu durumu “kuralı bırak, krala bak” senaryosuyla siyasi kirliliğe dönüştürme çabası olarak yorumladı.

Zeybekci’nin başkanlığı döneminde çıkarılan emir ve yasaklar yönetmeliği çerçevesinde dükkanı önüne sehpa koyan esnafa, havlu asan berbere ceza yağdıran belediyenin Zeybekci’nin merdiven işgal eden işletmesi hakkında herhangi bir işlem yapıp yapmadığı sorusunu Belediye Başkanı Zolan’a yönelten Yurtseven, “Bu duruma göz yuman Belediye başkanı Osman Zolan kendilerini Denizli’nin “kardelen”i zannetmektedir. Oysa ki kaldırım işgaliyle Denizli’nin “Kuraldelen”i oldukları ortaya çıkmıştır” Zolan’a ilgniç bir yakıştırma da yaptı.

Yurtseven açıklamasını, “Herkesin anlayabileceği gibi bu eylemler yasak. Ama, AKP Milletvekili Nihat Zeybekci’ye serbest. Belediye Başkanı Osman Zolan da bu kuralı Zeybekci’ye karşı işletmemek serbest. Sizler, işyerinin önüne sehpa koyan esnaf ile havlu asan berberi cezalandıracaksınız, merdiven dayayan siyasetçiye torpil geçeceksiniz. Nerede kaldı adaletiniz, nerede kaldı hak, hukuk ve eşitlik anlayışınız? Buna ”merdiven altı” siyaset denmez, birilerinin merdiven altı şark kurnazlığı denir” sözleriyle bitirdi.

Yorumlar

ramazan   -  Bağlantı 30 Ağustos 2012, 15:52

ya bırakın çamur atıp durmayı.iktidarı ele geçiremedin bütün gün ne yapsam da çamur atsam diye uğraşıyorsun.yeter artık siteye her girdğimde senin adını okumaktan sıkıldım.
uğraşma işte ya kimse senle ve senin yaptıklarnla ilgilenmiyor
denizlihaber editörleri sizde haber yapıp durmayın gerçekten bieşy yaptğını sanıyor ömer yurtseven.dolaşıp duruyor denizli sokaklarında

suleyman   -  Bağlantı 27 Ağustos 2012, 20:34

Editörden ricamız lütfen bu şahsın haberlerini yayınlamaması olacak. Sırf bu adamın saçma haberlerini okumamak için siteye girmez olduk. Siteyle bağlantısı varsa yani sahiplerinden falansa bişey diyemiyeceğim ama yoksa gerçekten çok sıktığını belirtmek istiyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı