REKLAMI GEÇ

CHP Denizli örgütü kurultayda

CHP Denizli örgütü kurultayda

CHP 36’ncı kurultayı Ankara’da gerçekleşiyor. Denizli örgütü kurultaya tam kadro katıldı. İl Başkanı Ertemur, “Çok güzel bir kurultay geçiriyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Şubat 2018 Cumartesi, 13:22

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 36’ncı Olağan Kurultayı, Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşiyor. Büyük kurultaya Denizli örgütü de tam kadro katıldı. İl Başkanı Ali Rıza Ertemur’un yanı sıra Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu ve Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker de örgüt mensupları ile birlikte kurultay salonunda yer aldı.

Kurultaya il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ve çok sayıda Denizlili partili de katıldı.

Kurultayın büyük bir şenlik havasında geçtiğini söyleyen İl Başkanı Ali Rıza Ertemur, “Denizli örgütü olarak kurultayımızda yerimizi aldık. Müthiş bir atmosfer var. Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışır bir kurultay geçiriyoruz. Türkiye’nin içinde bulunduğu koşullardan tek kurtuluşunun Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı olduğunu bilerek tüm Türkiye’den gelen partililerimiz ile birlikte halkımıza mesaj veriyoruz. Partimize yakışır bir kurultay geçiriyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı